Pages

Kisah Stok Yang Sifar

Kisah Stok Yang Sifar

Hari ini secara rasminya stok EBM telah mencecah ke angka sifar Sifar? Sifar lah, 0 Dah habis! Malam semalam dah adik bbm nak mintak se...

3 Comments
Kisah Transformasi

Kisah Transformasi

Kadang-kadang Si iblis dan syaitan membisikkan Supaya.. Aku rasa menyesal beli rumah sekarang Tak suka kalau perasaan tu datang A...

7 Comments
Kisah Si Ibu Susuan

Kisah Si Ibu Susuan

Alkisah si adik dah tak punya stok Ini angkara 'rehat' mengepam semasa hari raya Makanya si kakaklah yang patut bertanggungjawab ...

1 Comments
Kisah si S3 yang merajuk

Kisah si S3 yang merajuk

Yup, Spectra 3 atau S3 tengah 'rest' sekarang. Di rumah nun! Bukan rosak, tapi dah tiba masanya untuk diservis. Tak hantar servis...

2 Comments
Kisah si Ibu yang terlupa

Kisah si Ibu yang terlupa

Pagi tadi elok jer dah bangun awal, bersiap awal. Sempat kemas rumah sikit-sikit. Pastu Irfan pulak bangun, tapi dah nak hampir bersiap. ...

3 Comments
Untuk sahabat-sahabat di KUSSIS

Untuk sahabat-sahabat di KUSSIS

Walaupun flash mob ni pada tahun 2011 tapi saya baru jer tengok tau. Tetiba jer  tangan ni rajin nak menaip -klcc flashmob- kat YouTube lep...

0 Comments
Si gigi sulung

Si gigi sulung

Cepat jer masa berlalu 7 bulan dah berlalu Semalam Ayah cakap Dek Fan dah ada gigi! Macam manalah Ibu tak tau Pelik kan? "Beto...

1 Comments
Kenapa Wordless Wednesday?

Kenapa Wordless Wednesday?

Korang. Mengaku blogger tegar. Tapi kenapa mesti terikut-ikut budaya Wordless Wednesday ? Lainlah kalau blogger chipsmore macam saya. ...

0 Comments
Apa jaklah!

Apa jaklah!

Macam ne oh? Mun kita dah lejuk Dah boring Dah sik suka Apa perlu kita polah? Perlu sik padah ngan nya? Makin sehari makin boring Da...

0 Comments
Cahaya Mata

Cahaya Mata

Sebenarnya sangat susah nak ambik gambar anak-anak saya yang 2 orang tu. Kakaknya lah yang sangat susah bergambar sekarang. Ada je songehn...

1 Comments
Dabai fruit aka dabei

Dabai fruit aka dabei

Dabai fruit atau orang Sarawak panggil buah dabei. Sedap tau. Gambar ikhlas dari Google Tapi kalo orang tak pernah makan memang ta...

0 Comments
Tersembul, Terselit

Tersembul, Terselit

Pernah tak terjadi? Di saat anda tengah kesengkekan Tiba-tiba di celahan baju ke buku ke fail ke Ada not-not kertas yang berwarna merah ...

0 Comments
Bila Isnin

Bila Isnin

Kenapa mesti ada Isnin? Kalau Isnin diganti dengan Selasa, kenapa mesti ada Selasa? Kenapa? Faham kan kenapa ada statement ni? Teringat...

4 Comments