Khamis, Ogos 30

Salam Eid 1433H

12 Syawal
Belom terlambat lagi kan?
Salam Aidil Fitri kepada semua rakan blogger dan silent reader yang membaca entri ni
Harap maafkan jika ada ayat-ayat di blog ni yang menyinggung perasaan kalian
Sesungguhnya saya cuma insan biasa yang tak lepas dari kekhilafan
0-0 tau!

Uhukkk..
Baru pagi tadi update kan?
Ni dah update lagi
Biasalah macam tu
Kalau rasa nak update, update je
Kalau tak, nanti tenggelam berminggu-minggu
Susah jugak kan?

Raya tahun ni, ber-4
Seronok, letih, kecoh
Semua ada

Tahun ni kali ke-2 beraya di rumah sendiri
Tahun ni takde buat open house
Penat bila ada anak kecik (alasan si pemalas)
Huhuhu
Betol, penat tau nak layan si kecik, nak mengemas umah
Part selepas majlis tu yang paling penat
Membasuh, mengemop, mengemas

Apapun kalau rajin saya buat jugak nanti untuk rakan seopis dan rakan-rakan di sekitar Kch
Kalau nak beraya lagi, silalah PM kamek di sitok or FB k
Sesambil reunion bersama blogger
Hihihi

Selamat hari raya dari kami!!!

dan 

kami!





Catat Ulasan