Selasa, Jun 12

12.6.2012


Hari ini genap si bujang Ibu 4 bulan.
Masih fully bf walaupun susu tak semeriah orang lain.
Semoga dipermudahkan lagi perjalanan kami.

Last week baru balik cuti-cuti Malaysia.
Sepanjang bercuti memang jarang pam.
Akibatnya tanggung ler sendiri.
Stok dalam chiller memang takde.
Kais pagi makan pagi, kais petang makan petang je sekarang.
2 hari ni ok lagi masih cukup bekalan.
Stok frozen plak tak kacau lagi, masih ragu-ragu lagi camne nak pakai.
Selalunya dah transfer ke chiller 12 jam pun masih ada ais.
Pastu tak pakai, buang.
Masih kurang ilmu frozen EBM tapi macam takde masa je nak menggali ilmu.
Kepada nursing mommy yang terbaca entri ni diharap boleh share di bahagian komen ye.



Catat Ulasan