Pages

Kini berS3

Kini berS3

Irfan Mustaqim dah 4 bulan lebih baru nak pakai S3 yang saya beli dari seorang member di KUSSIS Beli dah lama tapi entahlah tak tau kenapa ...

2 Comments
7 hari @ 10 hari?

7 hari @ 10 hari?

Dah setengah tahun 2012, saya belom ada sehari kursus pun lagi Ye lah, cuti bersalin hari tu pun dah 3 bulan Dan biasanya awal-awal tahun ...

3 Comments
4 bulan selamat dilalui...

4 bulan selamat dilalui...

Sebulan lagi nak puasa. 1st time menyusu semasa puasa. Agaknya macam manalah production nanti. Risau, risau jugak tapi tak boleh risau sa...

7 Comments
Air Asia Julai Promo

Air Asia Julai Promo

Kepada mereka yang berkenaan Yang berminat untuk travel dalam Malaysia pada bulan ni Ada promosi berpatutan daripada Air Asia Boleh tengo...

7 Comments
Magic! Magic!

Magic! Magic!

Tetiba Bos sound sebab saya takde buat 1 paper pun untuk persediaan kenaikan pangkat. Alahai, malas betul lah nak buat. Orang lain dah sib...

4 Comments
Brownies Sulung

Brownies Sulung

Bak kata ofismate saya, hari Ahad yang lepas ialah hari memasak sedunia bagi saya. Hahaha. Ye lah masak laksa lah, pastu buat brownies pul...

4 Comments
Laksa Penang Homemade Pertamaku!

Laksa Penang Homemade Pertamaku!

Jangan gelak ok. Umur dah 31 tahun tapi baru pertama kali buat laksa Penang sendiri. Selalunya beli jer ataupun kalo ada majlis kat umah, ...

0 Comments
Gambar berdua

Gambar berdua

Lamanya tak tangkap gambar berdua!!! Kali terakhir? Pun tak ingat bila. Mungkin ada tapi tak ingat ambik guna HP siapa.   Raya pun tak...

2 Comments
Ia kini milik saya

Ia kini milik saya

Percubaan membawa Irfan Mustaqim ke shopping complex menggunakan stroller adalah gagal. Maka sejak itu dia selalu ditinggalkan apabila kami ...

3 Comments
Percaya pada diri

Percaya pada diri

Walaupun pam punya pam hasil tetap tak seberapa Tapi saya masih percaya pada diri Susu masih ada dan mencukupi untuk si dia Hasil pam jam...

2 Comments
Hari kelupaan

Hari kelupaan

Pagi tadi dah sampai di umah BS Irfan baru teringat terlupa botol susu Irfan. So hari ni ada 1 botol susu je untuk dia pakai sampai jam 6.o...

2 Comments
Gaji daripada Nuffnang

Gaji daripada Nuffnang

Saya dah mula menulis blog sejak tahun 2006 lagi, sekarang dah tahun 2012. Dan blog ni lah satu-satunya blog kesayangan saya yang masih keka...

4 Comments
12.6.2012

12.6.2012

Hari ini genap si bujang Ibu 4 bulan. Masih fully bf walaupun susu tak semeriah orang lain. Semoga dipermudahkan lagi perjalanan kami. ...

6 Comments