Selasa, Mei 29

Super Irfan!

Keterujaan membeli baju baby boy dan baby girl adalah berlainan. Dulu masa Iman suka pakaikan dia cantik-cantik, ayu-ayu gitu. Ye la baby girl. Bila dah dapat Irfan lain pulak citarasanya, nak jadikan Irfan macho ala-ala tough guy gitu. Semasa pantang lagi saya nak mula beli baju yang ala-ala lelaki mithali kepada Irfan, Baju kemeja, seluar slack. Romper yang smart & fancy pun dah banyak di FB sekarang. Seronok, seronok, seronok.

Baju Superman ni masa Irfan sebulan lagi saya dah beli. Tak sabar nak bagi Irfan pakai. Ahad tu Irfan dah boleh pakai masa pergi kenduri. Sukaaa!

My superIrfan
Sekarang asyik nak beli romper untuk Irfan jer. Kegilaan untuk beli baju Iman dah takde. Kesian Iman kan? Agaknya dah puas dulu beli headband dan gaun bermacam-macam dulu. Sekarang kegilaan untuk menggayakan lelaki kecil saya pulak.



Ahli keluarga dah bertambah pada tahun 2012. Dulu Ibu, Ayah dan Iman Madihah, sekarang dah tambah Irfan Mustaqim.  Alhamdulillah.




Catat Ulasan