Isnin, April 2

Carrier baru, aset Irfan

Biasalah bila jadi anak kedua jarang ada aset yang dibeli memang untuk dirinya. Irfan ni nasib baiklah boy, banyak jugaklah beli baju baru untuk dia, kalau girl confirm pakai baju gaun kakak Iman jer. Stroller dan car seat confirm dah tak beli. Baby cot pun memang pakai yang Iman jer dulu. Sampaikan buai pun tak beli, pakai yang Usu punya! Ibu dan Usu kan jauh sangat jarak umur, lampin Usu pun Nenek bagi kat Iman dan Irfan. Hehe.

Rajin plak update hari ni ye. Saya kat umah Mak ni. Hehe. Boring bertiga jer kat umah. Ayah Iman balik kerja pasni kitorang balik la. Besok rutin cam biasa kot. Huru-hara mode di umah sendiri bersama 1 baby dan 1 toddler.

Published with Blogger-droid v2.0.3
Catat Ulasan