Isnin, April 9

Bottle feeding training

Hari Jumaat hari tu PH di Sarawak so si Ayah ada kat umah so hari tu la Irfan start bottle training dia. Seperti yang dijangka, misi GAGAL! Memang magic la kalo terus berjaya.


Sabtu cuba lagi, masih GAGAL. Down jugak, sib baik tak letak susu banyak, sayangnya nak buang EBM yang amat berharga tu.


Ahad, makcik plak yang train. Kebetulan bakal BS ni ada datang umah, tapi misi masih GAGAL. Takpe, cuba lagi.


Orang-orang tua dah mula bising Irfan taknak menyusu guna botol. Saya, pekakkan telinga je. Orang lama ni memang tak paham!


Published with Blogger-droid v2.0.3
Catat Ulasan