Pages

Masa berlalu

Masa berlalu

Sedar tak sedar, pejam celik pejam celik, Irfan Mustaqim dah pun 2 bulan. Terasa begitu cepatnya masa berlalu. Published with Blogger-dr...

3 Comments
Android pun boleh dah!

Android pun boleh dah!

Dulu orang yang pakai Ipong je dapat guna app Instagram, sekarang pengguna Android pun boleh! Kan Iman kan? So now, apa yang membezakan Ipo...

2 Comments

Bottle feeding training

Hari Jumaat hari tu PH di Sarawak so si Ayah ada kat umah so hari tu la Irfan start bottle training dia. Seperti yang dijangka, misi GAGAL! ...

2 Comments
Si nanak

Si nanak

Best jer baca entri Lea , yang Nouri tak banyak kerenah. Kalau Irfan, dia lah banyak kerenah daripada kakaknya. Tak boleh dengar suara Ibu a...

4 Comments

Ukur baju di badan sendiri

Pernah tak berlaku di ofis anda, yang orang penting berperwatakan sempoi, yang orang sokongan bermewah-mewahan. Apa yang anda fikirkan? Bu...

4 Comments

Cuti bersalin 90

Wow! Seronok kan orang gomen leh cuti bersalin sampai 90 hari. Malah ada yang rasa tak cukup pulak. Tapi sebenarnya cuti lama-lama ni ada ke...

3 Comments
Carrier baru, aset Irfan

Carrier baru, aset Irfan

Biasalah bila jadi anak kedua jarang ada aset yang dibeli memang untuk dirinya. Irfan ni nasib baiklah boy, banyak jugaklah beli baju baru u...

1 Comments
Iman Madihah: 2 tahun 5 bulan

Iman Madihah: 2 tahun 5 bulan

Anak sulung penawar hati, penghibur duka lara, si Iman dan 'kawan-kawan'nya. Sekarang sangat protective, kalo orang gi umah dan duku...

4 Comments
Cerita-ceriti anak kedua

Cerita-ceriti anak kedua

Lama dah tak menghapdet. Rasanya lepas 'merdeka' belom update lagi kan? Sorry ler kawan² yang ada ke sini dan tinggalkan komen, saya...

2 Comments