Khamis, Februari 9

2 atau 3?

Quick update
Macam banyak jer agenda hari ni
Dan minggu ni ialah minggu ke-38
Saya belum apply maternity leave lagi!

Nak cuti minggu depan
Tapi macam banyak je  keja tak setel lagi
Dah la rasa tak larat dah nak berjalan laju
Kalau boleh semuanya nak buat depan lappy ni jer
Nak buat online!

Tapi... kalau nak jumpa in person, macam tak best pulak kan online

Dan yang paling haru
Masih tak decide lagi 2 atau 3 bulan
Memang nak 3 bulan
Tapi...









Kerja memang tak pandai habis kan?



Catat Ulasan