Pages

Baju Awan Nano

Baju Awan Nano

Semalam awan nano. Hari ni cerita awan nano lagi. Begitulah lumrah, semalam jer berapa kali lagu Awan Nano berkumandang di radio. Dah men...

0 Comments
Iman Madihah 27 bulan

Iman Madihah 27 bulan

Iman Madihah sebenarnya seorang budak yang sangat pandai membawa diri. Kalau kat tempat public dia memang independent. Berani jer nak perg...

1 Comments
Fenomena awan nano

Fenomena awan nano

Semua dah sedia maklum Awan Nano nyanyian Hafiz AF menjuarai AJL ke-26 malam tadi. Ada jugak ler dengar sok sek yang tak puas hati dengan ke...

2 Comments
Bodoh Sombong

Bodoh Sombong

Setiap kali semester baru, kenapa mesti ada jer pelajar yang bodoh sombong? Saya dah boleh agak dah sape yang ego, bodoh sombong ni. Kalau...

5 Comments
Kronologi Cinta Berdarah (bahagian II)

Kronologi Cinta Berdarah (bahagian II)

Malam tok tek pandei nak KLMJ mode indah Rajin indah nak nyilak balit entri² lamak koh Apa dimimpi kah? Lom tido ne nak mimpi Aok tek k...

3 Comments
FB vs Twitter

FB vs Twitter

FB atau Facebook seakan-akan 1 kemestian bagi orang-orang zaman sekarang. Dan begitu juga Twitter. Tapi masih tak ramai yang aktif bertweet....

7 Comments
Aksi Noh & Mizz Nina di ranjang

Aksi Noh & Mizz Nina di ranjang

Wow! Romantiknya. Matured pulak Noh bila bermisai. Memang photoshoot yang 'nakal' dan daring dari mereka berdua. Memang omputeh puny...

5 Comments
Hari makan-makan

Hari makan-makan

Sekarang kalau rasa nak makan, cakap jer, Ayah Iman mesti akan bawak carik makanan tu. Sayang Ayah, thank you so much, Yang.  Kekadang tu t...

6 Comments
Selamat tahun naga 2012

Selamat tahun naga 2012

Setiap tahun pastinya saya dan keluarga juga akan bergong xi fa cai menziarahi rumah colleague. Dan seperti biasa rumah wajib pergi ada 2 bu...

3 Comments
Kisah di sebalik perfume

Kisah di sebalik perfume

Hai. Selamat bersiaran di musim cuti. Selalunya kalo weekend ke cuti ke malas nak update. Tapi hari ni memandangkan seluruh alam masih lagi ...

6 Comments
36

36

Ya. Hari ni dah 36 minggu. Alhamdulillah Adek dah ke bawah cuma belum engaged lagi. Hopefully kelahiran kali ni secara normal. Amin. 36 mi...

7 Comments
2012: Kakak dan Adek

2012: Kakak dan Adek

Apabila hari tu semakin dekat, semakin pusing pulak bila memikirkan bila dah ber-4 nanti. 3 bulan pertama ok lah, masih cuti, bulan ke-4? Ad...

8 Comments
Botol Weego

Botol Weego

Botol Weego Kakak Iman dah sampai semalam. Lupa pulak nak tunjuk kat Iman malam tadi. Balik rumah pun dah lewat, sidai baju dan tidur. Tak...

6 Comments
Kerja

Kerja

Seronok bila kerja yang dirancang untuk disiapkan, siap, tapi kerja yang belum siap-siap? Adeh. Risau pun ada jugak memandangkan masa 'b...

0 Comments
Mee Maggie Kari

Mee Maggie Kari

Sumber: Google Siapa yang sik kenal mee Maggi? Terngiang-ngiang sayup-sayup di telinga iklan zaman kita gik kecik dolok koh, mee maggie, ...

2 Comments
Logo baru KPT

Logo baru KPT

Biasalah, tahun baru ada ajer yang berubah. Saya pun baru tau logo Kementerian tempat saya cari makan ni pun dah berubah. Dah transform, bak...

0 Comments
2012 nama saya 'ka . ka . mim'

2012 nama saya 'ka . ka . mim'

Cuti tahun baru hanya duduk di rumah je. Mengemas, membasuh baju, melipat baju. Selesai membasuh, menjemur, selesai menjemur, melipat pulak ...

2 Comments