Pages

On air di konti CATS.fm

On air di konti CATS.fm

Blog. Kau nak tau tak? Minggu lepas aku dan bebudak aku pegi buat lawatan Saje je, budak dah abis exam kan Sebelum cuti tu buat ler lawa...

3 Comments
18 tolak 4

18 tolak 4

Blog. Jangan nak perasan ye. Aku belum fikir lagi nama kau. Sori ye. Mungkin kau agak excited jugak ler kan? Sebab nak dapat nama Kira...

0 Comments
Nama nya .... (isi tempat 0)

Nama nya .... (isi tempat 0)

Hai blog. Hari ni dah hari ke-4 di bulan terakhir pada tahun 2012. Tahun 2013 akan menjelmakan dirinya tak lama lagi. Terasa sekejap jer ...

0 Comments
Diam tak berisi

Diam tak berisi

Assalamualaikum kepada mommies blogger yang ada berkunjung di sini. Minta maaf kiranya masuk ke sini tapi takde jugak update dari saya. Say...

2 Comments
Mana perginya yang 2 tu?

Mana perginya yang 2 tu?

Pelik Semalam 261 Hari ni 259 Mesti 2 orang dah unfollow dah Kenapa ek? Entri kat sini boring kot Hmmm.... Akak dah tak reti berbl...

2 Comments
ESP untuk semua

ESP untuk semua

ESP atau Energizing Soy Protein bukan untuk ibu yang menyusu sahaja. Tanggapan tu sebenarnya auta. ESP adalah untuk seisi keluarga, untuk ...

1 Comments
Kenali Shaklee

Kenali Shaklee

Sebuah syarikat yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee selaras dan patuh pada pri...

0 Comments
Happy Birthday, Love...!

Happy Birthday, Love...!

Tetiba terbaca entri Saya tanpa BFF Terus terkenangkan nasib diri Ya, saya tiada BFF Sobb...sobbb... Cuma ada suami yang sudi jadi BFF s...

0 Comments
Melentur buluh atau rebung?

Melentur buluh atau rebung?

Hai, salam Isnin Lamak dah sik ngerepak hal miak dalam blog koh Dah lamak gilak Hihihi Sebabnya dah malas dah nak ngerepak Mun dolok ra...

1 Comments
Konon-konon

Konon-konon

Konon-kononnya tek ari tok nak menyetelkan kerja-kerja untuk minggu depan Tapi.. Malas kuuu.... Ok, pagi tadik dah cun dah molah kertas ...

2 Comments
Merancang Keluarga Secara Alami

Merancang Keluarga Secara Alami

Alhamdulillah, setelah mendapat sepasang anak, seorang puteri dan seorang putera, ramai yang menjangkakan saya akan merancang untuk mendapa...

3 Comments
Kisah SLE

Kisah SLE

Pagi tadi dalam perjalanan ke ofis sembang-sembang dengan BFF Ada member dia yang baru kawen, dah miss P 3 bulan Ingatkan pregnant lain...

0 Comments
Kisah Sarapan Pagi

Kisah Sarapan Pagi

Dari minggu lepas hajat di hati nak bawak bekalan dari rumah untuk bekfes di ofis Akhirnya tercapai jua hajat hari ni Semalam nak bawak be...

0 Comments
Kisah LNPT

Kisah LNPT

Lega rasanya bila dah hantar LNPT 2012 Pagi tadi rasa malas je nak buat Due date ari Jumaat Tapi bila dah bukak fail, belek-belek sijil, ...

0 Comments
Kisah 8 bulan

Kisah 8 bulan

DekPan dah 8 bulan Alhamdulillah Masih menyusu SI walaupun dah start solid food Tapi SI agak merudum selepas Miss P kembali menjengah St...

2 Comments
Kisah Raja Sushi

Kisah Raja Sushi

Setelah sekian lama berpantang makan sushi, hari tu saya dan room mate mensushikan diri waktu kerja. Takpe time tu budak cuti so memang tak...

1 Comments
Kisah Kain-Kain

Kisah Kain-Kain

Tok namanya stok kain baju Bukan stok sebarang stok Stok kain baju untuk dilipat Tok baruk sebahagian Ada gik di bilit atas nun Yang...

3 Comments
Kisah Ngutik Seorang Blogger

Kisah Ngutik Seorang Blogger

Rasa nak tetak pun ada bila baca sigek blog tok Suka baca blog nya sebab nya nulis dari hati Macam semua yang nya rasa nya luah dengan aya...

0 Comments

Kisah Teringin

Teringin nak berniaga Tetiba je kan? Masalahnya takde idea nak meniaga apa Nak meniaga baju baby dah ramai sangat persaingan Meniaga tu...

3 Comments
Kisah Sharing itu Caring

Kisah Sharing itu Caring

5 Oktober bersamaan hari Jumaat Saya ambil cuti rehat Semata-mata untuk berkongsi pengalaman bersama mommy-to-be di KKIA Jawa Saya terbuk...

3 Comments
Kisah Dah Lama Tak Cuba

Kisah Dah Lama Tak Cuba

Lama tak update guna BB Kan dah tak ingat Tapi atas bantuan Pakcik Google Saya gigih mencuba Tadaaaa... Sent by DiGi from my Black...

0 Comments
Kisah Jom BBQ

Kisah Jom BBQ

Alhamdulilah, 'Jom BBQ' yang dirancang macam ya ajak, jadi juak ahernya Jadi dengan jayanya gik ya! Sik sangka boleh jadi meriah m...

0 Comments