Khamis, Disember 22

SBPA oh SBPA

Sana-sini orang sibuk dengan SBPA. Saya baru jer dapat borang tu semalam tapi tak sign lagi. Taklimat jabatan pada 29hb nanti di Politeknik Kuching. 30 tarikh last hantar, 29 baru nak taklimat. Hmm...

Kalau ditengokkan kenaikan gaji confirm memang sign tapi bila part pencen 60 tu, erkk... tu yang tak berani nak sign tu. Tunggu pas taklimat nanti lah... hehehe.


Best kan kalo jadi budak. Tengok gambar Iman, masa demam hari tu seharian taknak pakai baju, baju dia terkena muntah katanya. Macamlah ada 1 baju tu jer. Pastu petang-petang sebok nak main basikal kat luar rumah, tanpa baju! Bila auntie (jiran) tanya kenapa Iman tak pakai baju. Sebok bagitau Auntie baju Iman terkena muntah. Memang lah muka tembok, ringan mulut anak Ibu sorang ni.

Iman tak sebok pun nak sign option SBPA. Jeles. Kalau sign bebuta macam tu jer, boleh tak ek? Hihi...



Catat Ulasan