Rabu, Disember 21

Penghujung tahun 2011

Sekali rasa nak update, update jer la. Takde maknanya nak Wordless Wednesday hari ni. Hihihi.

Bila nak menutup tahun ni, biasalah mesti bebudak cuti semester. Baru jer rasa nak rileks sikit tapi memandangkan tahun depan nak ambik cuti 3 bulan so terpaksa bekerja keras sikit hujung-hujung ni. Masa kritikal dan kecederaan. Tapi? Macam tak cuti jer, kerja sememangnya berlambak. Aduuu...

Semalam sepatutnya kena handle meeting untuk Unit tapi princess kat umah pulak demam. Tak sampai hati nak tinggalkan dengan Nek Wa so ambik la EL. Meeting pun terpaksa ditangguhkan. Kalau lepas cuti krismas ada staff yang masih cuti, terpaksa la dianjak ke tahun depan meetingnya. Huhuhu.

Dan pagi ni bila masuk ofis balik, bukak fail bengkel minggu lepas, rupanya ada 1 meeting lagi nak kena handle. Adehh... bila fikir pasal agenda meeting ni, bermakna kena buat kerja dulu baru leh bawa masuk meeting. 

Bila nak buat fail perancangan mengajar sem depan?

Yang penerbitan laporan tahunannya? Takutnya tak terbuat laporan tu. Dah ler 1st time ni. Mesti nak yang terbaik. Mesti.

Catat Ulasan