Ahad, Oktober 2

Seandainya aku masih single?

Layan FB tengah malam guna lappy, memang sesuatu yang jarang dilakukan. Malam ni layan Iman online tengok Upin Ipin atas katil jer sebab dah berapa malam dah tak tido kat bilik. Tambah pulak Iman demam, so awal ler dia tido. Aku? Bolehlah berlayar sesuka hati tanpa ada Upin Ipin.

Masa stalking di FB, macam-macam status yang aku baca. Ada yang syiok sendiri, ada yang sirius, ada yang 'ingga'. Tapi, bila tiba di status member-member yang 1 batch aku tapi masih solo, tetiba aku pulak terfikir. Apa agaknya yang aku buat sekarang kalau aku masih single dan tak kawin lagi. Macam manalah agaknya status aku kat FB nun? Hmm...

Camne ek life aku kalau aku bukan Ibu Iman? Copp.. bukan aku tak menghargai apa yang aku ada sekarang, tapi aku cuma TERFIKIR.

'Adek' sekarang dah agak aktif. Aku suka bila perut aku ada macam 'sesuatu' bergerak-gerak. Bestnya!


Catat Ulasan