Isnin, Oktober 10

Prediction!

Alhamdulillah... dah masuk 21 minggu. Dah boleh scan gender tapi tak pergi lagi scan. Pagi tadi scan kat klinik ibu dan anak, alhamdulilah, semua ok. Plasenta pun ok. Lupa plak nak tanya kedudukan baby sebab last month masih breech lagi. Kalau scan kat klinik kerajaan takut nak tanya gender. Insya Allah pasni pergi. Hihi. Nak tau jugak.

Disebabkan belom scan, kita main teka-teka jer lah. Berdasarkan kalendar Cina, mungkin akan dapat baby girl. Memang instict pun baby girl jugak. Takpe, rezeki. Yang penting baby sihat dan sempurna. Amin.



Sama la jugak dengan prediction kat sini



Catat Ulasan