Khamis, Oktober 20

Kenapa kurang update?

Bukannya tak nak update tapi sebenarnya tak tau nak update pasal apa. Entahlah kenapa dulu dan sekarang dah rasa lain tapi padahal sama jer. Dulu boleh jer nak update semua benda, sekarang? Memang lain. Sebab certain benda memang taknak cerita kat blog. Kenapa yek? Kenapa tak boleh macam ibu-ibu lain update macam-macam kat blog, setiap hari? Hmm... agaknya kena buat kajian la kot. Hik hik. Perasan nak buat kajian. Tak lama lagi musim b to the z dah nak tiba. Kita tengoklah nanti, mungkin masa busy tu tangan ni rajin nak mengetik keyboard dek kerana stress ke. Wait & see k...



Catat Ulasan