Khamis, September 8

Aidil Filtri 2011 tanpa gambar famili

Gambar famili sememangnya 1 kewajipan masa hari raya
Entah kenapa tahun ni takde langsung pun bergambar time raya
Mungkin sibuk kot, kat umah sendiri
Semuanya kena sendiri, takde pembantu
Ayah Iman bantu pun setakat kerja-kerja orang lelaki jer
Macam tak best pulak takde kenangan 1st raya di rumah sendiri
Masa buat open house pun tak snap 1 apa pun gambar


Ada 1 jer gambar famili untuk raya tahun ni
Tu pun pakcik yang tangkap masa beraya kat umah dia
Hmm..
Kantoi pulak perut dalam gambar ni
Huhu..


Catat Ulasan