Pages

Iman 23 bulan

Iman 23 bulan

Sebulan lagi Iman Madihah genap 24 bulan Waaa... tak sangkanya Iman dah nak masuk 2 tahun Rindu pulak masa Iman newborn dulu Hmm... Ib...

2 Comments
Iman Madihah & 'sesuatu'

Iman Madihah & 'sesuatu'

Ini baby saya Iman Madihah namanya 30hb depan genaplah baby saya ni 2 tahun Belakangan ni baby saya suka sangat menangis Sikit² nangis...

1 Comments
Wordless Wednesday #7

Wordless Wednesday #7

Favourite cartoon character Iman Madihah - PiPin (Upin dan Ipin)

0 Comments
Iman bam

Iman bam

Iman Madihah sekarang semua benda dia nak buat sendiri Pakai kasut sendiri, stokin sendiri Nak pakai pampers pun sendiri jugak Tiba-tiba...

0 Comments
Setelah sekian lama...

Setelah sekian lama...

Dah lama tak mengupdate blog ni Busy memanjang Nak BW pun dah jarang Lepas raya banyak pulak aktiviti & kerja nak submit Sok nak ke ...

0 Comments
Aidil Filtri 2011 tanpa gambar famili

Aidil Filtri 2011 tanpa gambar famili

Gambar famili sememangnya 1 kewajipan masa hari raya Entah kenapa tahun ni takde langsung pun bergambar time raya Mungkin sibuk kot, kat u...

8 Comments
Wordless Wednesday #6

Wordless Wednesday #6

Suatu hari di hari raya Si anak gadis cilik saya berbaju merah, bertudung merah, itulah Iman Madihah

5 Comments
Kita hanya merancang

Kita hanya merancang

Di pagi 8 Syawal ni barulah ada masa nak update 'sesuatu' kat sini Tu pun sebab hari ni saya dah masuk kerja Kalau tak, berkulat l...

7 Comments