Pages

Wordless Wednesday #5

Wordless Wednesday #5

24 Ramadhan - Gotong-royong membuat biskut siput di pantri ofis Biskut siput yang siap digoreng dan dipacking untuk diagihkan sesa...

1 Comments
Nabila Huda tuntut cerai?

Nabila Huda tuntut cerai?

“Saya ke sini untuk membuat permohonan cerai kerana suami tidak mahu menceraikan saya. Saya sudah tidak mampu meneruskan perkahwinan yang b...

3 Comments
22 Ramadhan

22 Ramadhan

Hari ni dah masuk 22 hari kita di bulan Ramadhan al-Mubarak Ibu dan baby masih dalam keadaan terkawal, masih berpuasa Alhamdulillah... bab...

3 Comments
Wordless Wednesday #4

Wordless Wednesday #4

Salam 17  Ramadhan daripada Iman Madihah - Kepercayaan Yang Terpuji

0 Comments
Semangat Raya

Semangat Raya

Phew! Dah tak semangat dah nak mengajar Ada seminggu lagi kelas sebelum bercuti Tahun ni raya tak seperti sebelum ni Baju tak buat pun, ...

3 Comments
Oops.. I did it again

Oops.. I did it again

13 minggu Berat menurun daripada 46 kg ke 44.5 kg " Kenapa ramai yang berat kurang hari ni ", nurse bertanya kepelikan. "...

5 Comments
Dan sebenarnya...

Dan sebenarnya...

Hai dan salam kekaburan Tak tau nak update pasal apa Tapi nak share lah khabar gumbira buat semua Di bulan Ramadhan al-Mubarak ni *mode ...

22 Comments
Mercun & Orang Melayu

Mercun & Orang Melayu

Mercun amat sinonim sekali dengan kaum Tiong Hua. Kalau masa tahun baru cina tu tak sah kalau mereka tak main mercun. Sebab bagi mereka ...

0 Comments
Telur Dadar

Telur Dadar

Sesungguhnya semua orang kenal dengan menu yang paling terkenal seperti gambar di atas kan? Kan? Telur dadar. Atau kalau di rumah kami, k...

5 Comments
Penangan Mentega Golden Churn

Penangan Mentega Golden Churn

Baru-baru ni disahkan yang mentega Golden Churn yang selalu digunakan oleh wanita-wanita di Sarawak untuk membuat kek lapis mengandungi DNA...

6 Comments
30

30

Alhamdulillah. Hari ini 2 Ogos 2011 secara rasminya saya telah menginjak ke alam 30-an. Tahniah untuk diri saya sendiri.  (Tepuk tangan ...

10 Comments