Pages

Iman posing ngegeh

Iman posing ngegeh

Musim malas dah melanda Malas nak naip entri koh So cuci mata nangga gambar anak dara saya yang ngegeh jak lah oh Gambar diambik oleh mak...

3 Comments
43 perkara yang mungkin menyukarkan kehidupan

43 perkara yang mungkin menyukarkan kehidupan

Terdapat beberapa perkara yang mempunyai kaitan dengan kesusahan atau secara lebih khusus sebagai penyebab ditimpa kesusahan dan penderita...

5 Comments
Tek sik Iman?

Tek sik Iman?

Auntie, auntie, Tek sik Iman? Yang benar, Iman Madihah

9 Comments
G6PD, kacang parang & wanita hamil

G6PD, kacang parang & wanita hamil

Pernah dengar tak penyakit G6PD? Hmm... dulu ada kenalan di FB update status bahawa baby yang baru dilahirkannya terpaksa 'check in'...

7 Comments
Tahniah Nurul Syuhada Nurul Ain

Tahniah Nurul Syuhada Nurul Ain

Tahniah kepada pengacara Majalah 3, Nurul Syuhada Nurul Ain yang telah selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihan hati, Raja Amir. Hensemn...

4 Comments
Pentingnya ilmu protokol

Pentingnya ilmu protokol

Minggu ni saya belajar protokol di kursus protokol dan etiket sosial anjuran INTAN. Sepatutnya semua penjawat awam wajib menghadiri kursus ...

5 Comments
Rumah IMAN

Rumah IMAN

Sejak 1 Jun yang lalu kami telah berdiri dengan kaki kami sendiri, yakni berhidup di rumah sendiri. Tiada lagi adik-adik atau mak atau bapak...

6 Comments
Si baju hijau

Si baju hijau

Si baju hijau rambut golong Saja jak nak nempek gambar ri marek Gago juak nak bermain ngan urang besar di depan umah

3 Comments
Perhimpunan BERSIH 2.0

Perhimpunan BERSIH 2.0

Mungkin ramai yang masih blur tentang BERSIH 9 Julai 2011. Berikut ialah sedikit maklumat BERSIH. Jangan tak tau hal eh...

8 Comments
Percaya Padaku - Ungu

Percaya Padaku - Ungu

Best pulak lagu Ungu ni Lama tak layan lagu Indon Nak tuju lagu ni kat Ayah Iman & Iman lah.. Ibu loves both of u! aku tak tahu...

0 Comments
Jajan

Jajan

Kenapa dalam hidup kita ni mesti ada jajan? Siapa yang tak tau jajan? Junkfood atau makanan ringan daa... Hmm... Saya nak haramkan Iman ...

1 Comments
Bengkel Penerbitan Video Korporat

Bengkel Penerbitan Video Korporat

Minggu lepas sibuk berbengkel dan shooting Enjoy! Aktiviti pertama yang dianjurkan selepas pertukaran jawatan Sukarnya berlakon Bil...

0 Comments