Pages

Iman & bebear

Iman & bebear

Ibu gago kursus 2 ari tok Iman update gambar Iman ngan bebear Iman jak lah Iman sejuk bah lam keta Mak Mok Yang benar, Iman Madihah

2 Comments
Zon Inggar bersama Kak Lehot

Zon Inggar bersama Kak Lehot

Minggu tok nang gago urang kat FB ngan Kak Lehot tok Baruk ari tok dapat mukak rah YouTube Nang perey eh! Cerobeh do mulut Kak Lehot eh...

6 Comments
Baju sama pun nak kecoh

Baju sama pun nak kecoh

Tersengeh sorang saya bila baca Oh!Bulan Yusri KRU didapati mengenakan baju yang sama semasa dating dengan Erra Fazira Dan sekarang denga...

3 Comments
Majlis Resepsi sebelah lelaki

Majlis Resepsi sebelah lelaki

Hujung minggu yang lalu ialah majlis resepsi Mak Ngah Iman di sebelah lelaki Kalau masa sebelah perempuan hari tu tema ialah turqoise Sebe...

6 Comments
Red Kitchen Cabinet

Red Kitchen Cabinet

Alhamdulillah.. Impian selama ini hampir menjadi kenyataan Red kitchen cabinet dah half way dipasang di rumah Tak sabarnya nak tunggu s...

6 Comments
Wanted!

Wanted!

Kanak-kanak dikehendaki! Berumur dalam lingkungan 1-2 tahun Disyaki telah memakai tudung Ibu tanpa kebenaran untuk photoshoot gambar bersa...

5 Comments
Sekitar Majlis Persandingan 5 Jun 2011

Sekitar Majlis Persandingan 5 Jun 2011

Pengantin: mfbn85 Tempat kejadian: Semariang Aman AJK Protokol bersiap-sedia di awal pagi Suasana di khemah 1 Suasana di khemah 2...

3 Comments
Hackers aka Penggodam

Hackers aka Penggodam

Banyak entri di blog-blog pagi ni berceritakan kisah si hackers aka penggodam ni. Bila baca punya baca, rasa cuak jugak sekiranya blog ni di...

3 Comments
Iman dan tudung

Iman dan tudung

Hai auntie-auntie sekalian Iman nak story Iman selalu pengilan kinek tok koh Mun malam jak Iman pengilan Masa pengilan Iman rami kawan ...

3 Comments
Shicida Method - Pendekatan Mendidik Anak Cara Orang Jepun

Shicida Method - Pendekatan Mendidik Anak Cara Orang Jepun

Memandangkan perkembangan Iman Madihah sekarang sangat cepat, saya inginkan sesuatu yang 'fresh' & 'agresif'' untuk ...

2 Comments
Cuak

Cuak

Tiba-tiba rasa takut dan cuak Mungkinkah?

0 Comments
Tasik Masja meninggalkan titik hitam

Tasik Masja meninggalkan titik hitam

Sumber daripada Google DaripadaNya kita datang, kepadaNya jua kita kembali. Salam takziah kepada cousin di atas pemergian suami tersayan...

7 Comments
Positif dan normal

Positif dan normal

Ibu Iman: Kenak oh kamek mun di umah kadang-kadang mesti terfikir-fikir juak apa plan nak dipolah di opis? (Kenapa ek saya kalau di umah ka...

1 Comments
Sebok nak kawen

Sebok nak kawen

Selamat pengantin baru buat saya, oops... silap, buat adik saya. Itulah penyebabnya blog tidak terusik minggu lepas. Bukan sebab PH yang p...

7 Comments