Pages

Dah namanya perempuan

Dah namanya perempuan

What can I say... Dah namanya perempuan, mesti suka alat mekap Walaupun Ibunya tak pandai langsung bermekap

4 Comments
Kisah si rambut midin

Kisah si rambut midin

Saya selalu merindukan budak kecik ini. Budak berambut sayur midin. Kredit: Flickr Atau lebih tepatnya, paku midin sebenarnya, yang be...

8 Comments
Apabila apai indai berFB?

Apabila apai indai berFB?

Cerita pasal FB lagi. Sila jangan boring ok. Tersenyum sendiri bila  view FB jiran-jiran. 1 famili ada FB, dari apai, indai, dan seterusnya...

4 Comments
Entri sentap pasal realiti dan dunia FB

Entri sentap pasal realiti dan dunia FB

Mungkin ada yang sentap dengan entri aku kali ni. Harap dimaafkan ye. Facebook atau FB, besar kecil tua muda, semuanya tau FB. FB dah jadi ...

4 Comments
Jangan bimbang... Secret Recipe Halal

Jangan bimbang... Secret Recipe Halal

Bagi penggemar kek-kek di Secret Recipe, berita penemuan DNA babi dalam bahan yang digunakan untuk membuat kek di premis kek tersebut pada ...

1 Comments
Iman Madihah dulu-dulu

Iman Madihah dulu-dulu

See? Iman tahun lepas, ni gambar masa nak pergi CNY umah bos. Gelap, bulat, boyish. Serius tu memang trademark die lah. Tengok cara dia get...

3 Comments
Terima kasih, Encik Pengalaman!

Terima kasih, Encik Pengalaman!

Terpaku seketika di depan pc, di lab bahasa. Tak tau nak mula dari mana. Student exam amali so agak sebok sedikit minggu ni. Tapi mungkin bo...

4 Comments
Apabila manusia puas..

Apabila manusia puas..

Happy mode, kawan². Tugasan telah banyak terlaksana. Walaupun bertukar menjadi zombie sekejap tetapi apabila semua yang dirancang berjalan l...

5 Comments
Rahsia Wanita Mengikut Kedudukan Dalam Ahli Keluarga

Rahsia Wanita Mengikut Kedudukan Dalam Ahli Keluarga

Mungkin tidak ramai di antara kita yang pernah mendengar bahawa kita mempunyai beberapa sifat yang dipengaruhi oleh unsur-unsur alam sepert...

5 Comments
Tenggelam - Timbul

Tenggelam - Timbul

Lamak dah sik update, busy koh, rasa macam sik cukup jak 8 jam di opis. Mala jak sik sedar dah kol 5, alu berebut-rebut packing barang sebab...

2 Comments
Wanita itu Dia

Wanita itu Dia

Serius dalam ceria. Begitulah kalau dilihatkan dari luaran wanita itu. Tetapi tiada siapa yang tahu kegusaran yang bergelora menggugat keten...

1 Comments
Bala malapetaka

Bala malapetaka

1 bala dah menunggu, belum setel lagi Kemudian... 1 lagi bala dah menunggu Dan.. Ada 1 malapetaka menunggu Bila-bila masa....

3 Comments
Tenggelam

Tenggelam

Aku tenggelam di dunia blog Cuma untuk sementara Memang takde masa nak karang ayat dalam blog Punyalah banyak kerja Dah nak hujung sem, ...

3 Comments
Sedetik Lebih version Iman Madihah

Sedetik Lebih version Iman Madihah

Hobi terbaru Iman Menyanyi dengan penuh perasaan Ibu Iman: macam mewarisi bakat ayah jak.. ahahaha

0 Comments
Bahasa Jiwa Bangsa.. Banggakah kita dengan bahasa Melayu?

Bahasa Jiwa Bangsa.. Banggakah kita dengan bahasa Melayu?

Tidak ramai yang mahu menerima hakikat bahawa sekolah vernakular menjadi punca kepada kelemahan penguasaan bahasa kebangsaan dan masalah i...

0 Comments