Rabu, Mac 2

Shimahz

Siapa Shimahz?

Tetiba saya teringat kat Shimahz
Shimahz ialah rakan blogger saya sejak 2005 lagi
Saya rindu Shimahz
Kami dah lost contact sejak tahun 2008
Semenjak dia berkahwin dan tak update blog
Kami terus takde khabar berita
Dulu memang kadang-kadang kami ber-sms
Tapi sejak saya bertukar no hp kami pun terus lost
Last time kami bercontact, dia pregnant
Mesti anak dia dah 2 tahun lebih sekarang ni

Oh ya, dulu Shimahz bekerja di area Bank Negara
Tak sure di mana tapi di KL
Hmm...
Tak tau dah nak cakap apa..


Ibu Iman: rami member blogger dah menghilang... rindu semua eh



Catat Ulasan