Isnin, Mac 28

Meet The Blogger

Mostly semua yang attend wedding Ztie ri marek dah publish cerita pasal big day Puan Ztie, saya jak belom eh.  Lambat perauk saya juak. Hehehe.

Syiok aih, sik sangka juak Ztie dah reserved 1 meja nang khas untuk blogger. Bak kata Ayah Iman, harus ada logo 'Blogger' kat meja ya menandakan semua blogger tek. Kedong. Special nya juak mek orang tok. Tapi nang special pun ari marek, sebab semua baruk pes time bertentang mata. Selalu nangga gambar dari blog ngan FB jak. Sib bait jak semua dapat dikenal, kecuali kak Kembhoja lah. Sori kak, kamek nang sik kenal kitak mun kitak sik nalo kamek dolok. Tapi nang bestlah, rasa cam dah lamak kenal jak, macam Kak Khemboja ngan Kak Tikah. Ya jak paling dekat, ya lah paling banyak diloyar. Hehehehe.

Bak ari sebelumnya pergi McD jumpa Sahm, pegi wedding Ztie marek pun sik embak kamera. Nak ngembak kamera adik, besar gilak, malas juak nyawa ku, dah lah ngembak si kecik, Iman Madihah. Gambar diambik Ayah Iman sik best gilak, gambar diambik deng V baruk cun, tang betol jak view nya.  (Tangga lam FB V ada). Tapi, sekpalah, janji ada bukti nak? Tapi, yang sik bestnya sikpat nak bergambar ngan pengantin baru Ztie. Sob..sob.. 

Pandei²lah kitak orang nekak sapa dari kiri ke kanan. Rasanya sik perlu diperkenalkan agik lah. Well... hahahaha... rasa glamer jak hoh. Huhu. Ada gambar kak Khemboja, tapi sik berani nak publish takut nya sik suka. Sebab nangga kat blog nya pun nang sikda nya publish gambarnya. Amni sekpa, sik lamak gik nya akan fofular juak bah. Hihihi. Boh marah Amni ah, plentey² jak.

Bah, bah, bila tek kita nak bergathering agik?


Ibu Iman: gik mikir sine & aktiviti nak dipolah...


Catat Ulasan