Selasa, Februari 15

Oh...Tuhan ku rindu padanya

Chopp!
Layan lagu Camelia jap..
Tidur malamku tak lena
Asyik teringat padanya
Bilakah mentari memancarkan cahaya
Hanyalah dirinya bermain di ingatan
Oh...tuhan ku rindu padanya


See? See? Ayah rindu Ibu lah.
Ibu pun rindu Ayah.
Ibu rindu Iman jugak.

Ni apa kes ni? Main rindu-rindu?
Huhuhu.

Sekarang saya berada jauh di utara Malaysia.
Demi tugas dan kerjaya, saya gagahkan diri untuk berada di sini.
Kalau saya tak tolak kursus ni dulu, mungkin saya tak perlu fikirkan semua ni sekarang.
Sila rajinkan jari anda untuk mengklik link Di persimpangan dilemma untuk kisah lebih lanjut ye.

Tapi, semua tu kan ada hikmahnya.
Kalau dulu buat kat Institut Aminuddin Baki, sekarang kat UUM.
So, ok lah kan?
Baru tadi balik dari Padang Besar... hehehe.
Ok tak ok? <----- Ayat pujuk diri sendiri

Kat sini line berokband macam tu lah, kejap hijau, kejap biru.
So kalau tahap kesabaran tu tinggi, saya update lah blog ni.
Setakat ni takde assignment lagi.
Boleh lah saya bersabar nak merangkak-rangkak mengupdate.
Kelas baru jer start semalam, hari ni dah cuti.
Pihak urusetia siap sediakan bas lagi untuk ke Padang Besar.
Ok tak ok? <----- Ayat pujuk diri sendiri
Tapi saya ikut roomate balik rumah, kebetulan roomate orang Kangar.
So kami driving sendiri lah ke Padang Besar.
Haa..jangan tanya apa yang saya beli di Padang Besar!
Hi hi hi..

Pic masa kat airport hari Ahad tu.

Ibu Iman: rindu nak berkatik & bersakat ngan kitak Yang.. take care k.. love u!


Catat Ulasan