Pages

Senyum

Senyum

Senyum... tak perlu kata apa-apa

5 Comments
Aras kognitif dan taraf hidup

Aras kognitif dan taraf hidup

Dato' Siti dah melebarkan sayapnya ke bidang pengacaraan pulak. Korang tengok tak talkshow terbaru Siti tu? Kat Astro Ria Saya tak tengo...

8 Comments
D'Masiv - Rindu Setengah Mati (Official Video Clip)

D'Masiv - Rindu Setengah Mati (Official Video Clip)

Ayah Iman, kamek rindu setengah mati lah. Hehehehe... Ibu Iman: sik lamak gik...

9 Comments
Pengalaman 1st time main go-kart

Pengalaman 1st time main go-kart

Hari ini seperti yang termaktub di jadual kursus Aktiviti riadah kami ialah GO-KART Wow! Masa mula-mula tengok jadual dulu, macam tak konf...

5 Comments
Hakikat cabut gigi

Hakikat cabut gigi

Adik: Kak, cabut gigi sakit tak? Kakak: Sesungguhnya sakit gigi lebih sakit daripada cabut gigi. Ibu Iman: sikmok ingat sakit gigi agik,...

5 Comments
Ibu, Engkaulah  Ratu Hatiku

Ibu, Engkaulah Ratu Hatiku

Bila Ibu tengok iklan ni kat tv, mesti Ibu teringat kat Iman Iman, kalau tengok iklan ni, mesti terus segera bangun berdiri... automaticall...

3 Comments
Iman dan Berry

Iman dan Berry

Hai Ibu! Malam tadik kan Ibu, Iman pegi dapur, apa tek semua urang masak. Iman nangga baju Iman banyak dalam baldi. Haaaa....! Iman kelu...

5 Comments

Penat gelak

Hari ni penat otak, penat otot Penat otak sebab terima banyak input Penat otot sebab gelak! Gelak, gelak jugak Nota 1 apa pun tak baca ...

3 Comments
Dari Iman untuk Ibu

Dari Iman untuk Ibu

Assalamualaikum.... Hai Ibu.. Ibu buat apa? Ibu ada study nota Ibu sik? Ibu boh bingong k.. Iman happy-happy jak sitok Kek La salu ja...

2 Comments
Letters to Maryam

Letters to Maryam

Sorang-sorang kat bilit Pergi bloghopping sana-sini Till terjumpalah sigek blog tok: Letters to Maryam Baca punya baca Godek punya godek...

0 Comments
Sabtu di perantauan

Sabtu di perantauan

Ari tok ari Sabtu Kelas seperti biasa, cuma malam jak free Masa take 5 kol 11, call Ayah di Sukmaville, nanyak Iman. Iman baruk bangun ti...

2 Comments
Siri Program Latihan 1 Malaysia anjuran Kolej Komuniti Mas Gading

Siri Program Latihan 1 Malaysia anjuran Kolej Komuniti Mas Gading

Ini ialah iklan khidmat komuniti dan akan melekat di sini buat sementara waktu. Sila scroll untuk entri terkini. Terima kasih. Kami, Kol...

1 Comments
Iman & aiskrim

Iman & aiskrim

Di suatu pagi, di hari Sabtu, di rumah baru Iman mok juak makan aiskrim nya dirik pun Sikmok disapik Layan jak lah Ibu Iman: akan ban...

5 Comments
Renovation in progress part 2

Renovation in progress part 2

Ari tok Chap Goh Mei so sidak sikda datang kerja ari tok. Tok ialah progress umah ari marek (Rabu). Belakang udah didindin dan dipasang p...

4 Comments
Ibu, cepat balit...!!

Ibu, cepat balit...!!

Ibu. Lamaknya Ibu gi work? Iman rindu Ibu. Malam-malam Iman tidur dengan Ayah ajak. Mun Iman terbangun tengah malam, Iman carik Ibu. Im...

6 Comments
Laporan terkini dari Sukmaville

Laporan terkini dari Sukmaville

Di saat jam di laptop menunjukkan angka 12:08 AM Saya mendapat notification dari FB Oh, adik saya tag saya Mesti ada gambar Iman terkini ...

5 Comments
Mimpi Mainan Tidur

Mimpi Mainan Tidur

Malam tadik aku mimpi 1 of my classmate masa sekolah ninggal. Ninggal ngejut. Nang terkejut lah. Ninggal tek sebab kanser pangkal rahim. ...

3 Comments
Renovation in progress

Renovation in progress

Alhamdullilah. Kerja-kerja renovation untuk wet kitchen di rumah baru dah start 8.2.2011 First day dia datang, dia tebuk-tebuk dinding n...

6 Comments
Oh...Tuhan ku rindu padanya

Oh...Tuhan ku rindu padanya

Chopp! Layan lagu Camelia jap.. Tidur malamku tak lena Asyik teringat padanya Bilakah mentari memancarkan cahaya Hanyalah dirinya berma...

2 Comments
Please vote for Iman Madihah

Please vote for Iman Madihah

Entri ini akan melekat sehingga cukup waktunya, sila scroll untuk membaca entri terbaru. Terima kasih. Family & friends, please v...

14 Comments
Minggu yang bizi

Minggu yang bizi

Adalah dimaklumkan saya akan berkursus selama 2 minggu di utara pada minggu depan. Makanya sebelum tidak menghadirkan diri dengan sebab yan...

0 Comments