Khamis, Januari 27

Yang terindah itu hanya sementara, kak..

Itu la kak, tadi masa driving nak ke opis syok sangat kan?
Pasang lagu kuat-kuat pastu melalak dan melalak tak hengat dunia.
Lepas tu?
Kan mood dah transform dah.
Kan? Kan?

Masa untuk bertukarrrr!  
Jadi Ultraman Pink  Pulak dah

Kakak jawab:

Nak buat macam mana kan?
Hari tu ingat tak confirm
Rupanya hari ni confirm sudah
Semuanya dah dihantar ke HQ

Macam tak percaya jer
Macam mana ni???

Ibu Iman: tak tau.... blur


Catat Ulasan