Isnin, Januari 31

Sempat ke tak ni?

Selamat hari Isnin... walaupun dah nak petang dah pun
Minggu ni budak-budak dah bercuti
Baru jer start kelas, dah cuti balik
So pagi tadi saya ambik kesempatan ke Wisma Hopoh
Tanya pasal baju korporat baru untuk staff
Last time buat hari tu tahun 2008
Ramai yang dah lusuh pun baju tu
Kesian kan?

Selesai sudah urusan baju korporat
Urusan baju t-shirt untuk dijual kepada student dan staff pun selesai
Urusan kerja-kerja untuk dihand-over kepada Pegawai Sukan yang baru juga tak selesai
Macam tak sempat jer ni
Ada 2 hari lagi nak kerja
Pastu PH lagi
Minggu depan struggle masuk kelas sendiri dan masuk kelas orang
Minggu 1 lagi akan ke Sintok untuk kursus 2 minggu

Macam tak sempat jer nak siapkan banyak kerja ni....

Ibu Iman: cepat gilak jak masa berlalu eh...


Catat Ulasan