Isnin, Januari 17

Makan-makan cake

Semalam balik dari main bowling, kitorang makan-makan di rumah baru.
Mula-mula plan nak makan kat Oriental Kitchen tapi tak jadi.
So proses menapau dan makan-makan di rumah jer lah.
Jom, jom, layan gambar.

Lauk-lauk yang telah ditapau

Makan-makan sempena birthday si baju coklat pada 17.01.2011, advance eh

Mem besar berbaju biru dan mem kecik. Sila abaikan curtain merah yang mahal itu

Vanilla Cake dari Taka, birthday cake si baju coklat tadi

Chocolate Indulgence dari Secret Recipe, birthday cousin yang jatuh pada hari ini jugak

My favourite ialah tetap dan berpencen, chocolate cheese from SR so yang atas ni tak layan sangat la
Tapi baru jer makan masa new year tu, makan-makan famili jugak
Sebab tu malam tadi cousin decide bertukar arah ke chocolate indulgence
Vanilla cake tu biasa je, saya tak suka sangat
Kalau Taka, saya sangat cinta chocolate fudge cake nya!!!!
Makan sampai menjilat pinggan, oopss... menjilat jari!
Hehehe..


Catat Ulasan