Jumaat, Januari 7

Hafiz AF7 kemalangan selepas rehearsal AJL

Dulu masa zaman AF7 saya di antara peminat si Hafiz ni. Mungkin sebab dia pun orang Sarawak, sebab tu saya minat dia kot. Huhu. Tapi sejak member Encik Suami menceritakan pengalaman dia dan kes kemalangan yang melibatkan Hafiz dan member-member, saya pun jadi tak berapa nak minat dah mamat ni. Nampak macam good boy tapi, tak taulah kan?



Hafiz AF7 dengarnya mengalami kemalangan jalan raya pada hari Isnin yang lalu di Lebuh Raya Penchala selepas dia baru sahaja selesai dari rehearsal untuk Anugerah Juara Lagu (AJL).. Hafiz AF7 bernasib baik kerana dia selamat dan hanya mengalami cedera ringan di bahagian kepala sahaja.. Buat peminat Hafiz AF7, anda jangan risau.. kerana Hafiz AF7 tetap akan berentap untuk final AJL tidak lama lagi ni..

Hafiz yang memandu kereta jenis Honda Accord telah menceritakan keadaan semasa kemalangan tu berlaku kepada media.. Jom kita baca apa yang terjadi sebenarnya…

“Waktu kejadian berlaku, saya dalam perjalanan pulang ke rumah (Damansara) dari rehearsal untuk Anugerah Juara Lagu (AJL). Saya akui saya memandu sangat lagu waktu itu kerana ingin pulang ke rumah cepat. Ketika berada di lane laju tiba-tiba saya berdepan dengan kereta yang bergerak dengan sangat perlahan.”

“Bagi mengelak untuk terus berlanggar dengan kereta itu saya pun terus membuat emergency break dan memusing steering kereta dengan cepat. Tindakan itu telah menyebabkan kereta saya berpusing-pusing dan terus merempuh pokok dan tiang lampu jalan yang berhampiran. Dengan kuasa Tuhan, nasib saya baik kerana hanya bahagaian depan kereta sahaja yang berlanggar dan bukan bahagian tempat memandu.”
Hafiz AF7 kemudianya dikejarkan ke Hospital KPJ Damansara dan doktor mengatakan tiada kecederaan serius dialami cuma kecederaan dibahagian leher akibat hentakan yang kuat sahaja..

MyGosip harap selepas ini Hafiz AF7 lebih berhati-hati lagi dijalan raya.. Jangan kerana nak sampai ke rumah dengan cepat, kita sampai ke hospital pula.. Apa-apa pun MyGosip harap Hafiz AF7 berjaya dalam Final AJL yang akan berlangsung beberapa hari je lagi ni…


Sumber: Mygosip.com


Catat Ulasan