Isnin, Januari 17

Almost 2 years...

Semalam saya mem'bowling'kan diri bersama geng-geng Kolej
Almost 2 tahun dah tak main bowling
Masa pregnant tak berani main, padahal boleh jer kalau nak main
Lepas tu bersalin, c-sect plak tu, lagilah tak confident nak main
Ni Iman Madihah dah setahun, barulah saya cuba nak main lagi
Ok jer, takde sakit... nanti boleh main lagi
Ari tu main badminton, lari-lari pun ok
Sihat la kot kat 'dalam' tu

Silalah jangan gelak, ini bukan gaya bowler profesional
Iman Madihah pun menyebok sama

Balik dari main bowling, kitorang gi survey jam dinding untuk rumah baru di Wisma Satok
Jumpa Nabihah dan ayahnya, masa tu Mamanya takde lagi
Bila dah jumpa dan bertentang mata
Boleh pulak Mama Bihah blur bila jumpa Ibu Iman
Hehehehe..
Ni kali ke-berapa entah jumpa Mama Bihah
Kelak kita jumpa gik k, Nyza?


Catat Ulasan