Pages

Kita Satu Malaysia

Kita Satu Malaysia

Asyik layan lagu jiwang jer Malam ni layan lagu patriotik ler pulak Biar menebal sikit semangat nasionalisme tu Barulah bangga nak cakap ...

0 Comments
Sempat ke tak ni?

Sempat ke tak ni?

Selamat hari Isnin... walaupun dah nak petang dah pun Minggu ni budak-budak dah bercuti Baru jer start kelas, dah cuti balik So pagi tadi...

4 Comments
Dil Use Do (Shammi Kapoor & Hemma Malini) vs SMS (Ria Amalia)

Dil Use Do (Shammi Kapoor & Hemma Malini) vs SMS (Ria Amalia)

Mulanya Ayah Iman nak try nengok 'Ngangkung' yang baru habis didownload tapi file corrupt pulak dah. Kensel. Tapi ada cd Andaaz pula...

6 Comments
Sambal Kerang

Sambal Kerang

Hari tu balik kerja terus pergi Choice Supermall. Kalau driving sengsorang senang jer nak singgah mana-mana. Kalau tumpang member atau mem...

4 Comments
Dulu melidi, sekarang...?

Dulu melidi, sekarang...?

Geli hati sambil sengih bila tengok gambar yang diupload oleh Cik BFF saya di FB. Macam kurus sangat masa tu. Eh, bukan macam, tapi memang k...

3 Comments
Anda seorang 'Camwhore'?

Anda seorang 'Camwhore'?

Anda suka snap gambar sendiri? Lepas tu upload ke FB atau Twitter? Haaa... andalah orang yang dicari-cari. Anda ialah seorang camwhore!!...

5 Comments
Wahai Blogger Kuching

Wahai Blogger Kuching

Nangga entri urang yang molah gathering among blogger, macam best jak. Ingin aih!! Camne tok? Ibu Iman: mahu tapi malu...

11 Comments
MTV "Sedetik Lebih" - Anuar Zain

MTV "Sedetik Lebih" - Anuar Zain

Alamak! Pagi-pagi Jumaat ni terjiwang lebih pulak. Hihihi. Sedap sangat lagu Anuar Zain ni. OST untuk Hikayat Merong Mahawangsa. ...

0 Comments
Suka Jumaat tapi..

Suka Jumaat tapi..

Semester ni timetable saya langsung tak best! Kelas semuanya petang. Dan kelas petang Jumaat adalah paling membosankan! Orang lain dah s...

2 Comments
Cute as a button

Cute as a button

Cute as a button konon. Tapi... Tengok rambut tu.... failed!! 'Ungsak-angsei' kata urang Serawak. Hehehehe...

4 Comments
Yang terindah itu hanya sementara, kak..

Yang terindah itu hanya sementara, kak..

Itu la kak, tadi masa driving nak ke opis syok sangat kan? Pasang lagu kuat-kuat pastu melalak dan melalak tak hengat dunia. Lepas tu? Ka...

2 Comments
Fasha Sandha, what you give, you get back, dear..

Fasha Sandha, what you give, you get back, dear..

Hihihi. Mau gelak jahat dulu. Seronok tau follow kisah cinta Fasha Sendat dan Jejai. Dulu kata Nora Danish 'perampas' Jejai dari dia...

7 Comments
Strawberry Hemangioma dah mengecil...!

Strawberry Hemangioma dah mengecil...!

Apakah....?? Jangan ingat gambar 18SX pulak ye, tuan-tuan dan puan-puan. Sebenarnya.... Ini ialah strawberry hemangioma anak dara say...

9 Comments
Transformasi 2011 - dari sukan ke multimedia

Transformasi 2011 - dari sukan ke multimedia

Seperti yang orang-orang di luar sana tak sedia maklum, tugas di kolej komuniti ni bukannya setakat mengajar tapi kami juga buat kerja-kerja...

6 Comments
Kriteria persembahan yang diharapkan

Kriteria persembahan yang diharapkan

Pagi ni ialah presentation pertama untuk pelajar final sem. Saya amat mengharapkan sesuatu perubahan selepas mereka menjalani latihan indust...

5 Comments
Nur Kasih: Hero dan heroin nafi tinggal serumah

Nur Kasih: Hero dan heroin nafi tinggal serumah

 KUALA LUMPUR 19 JAN 2011: Baru sahaja menginjak populariti, nama aktres Tiz Zaqyah tidak henti diselubungi kisah kontroversi. Satu per sat...

1 Comments
Part Time Stalker?

Part Time Stalker?

Pagi² on FB, nengok ler suggestion dari kawan², ada profile mamat ni yang nama macam saya kenal, tapi muka dah lain sket. Rupanya orang yang...

3 Comments
Lelaki kendong handbag, perempuan lenggang kangkong

Lelaki kendong handbag, perempuan lenggang kangkong

Hari Khamis yang lepas semasa saya lepak di LCCT menunggu flight nak balik ke Kuching, saya update status kat FB yang berbunyi: kesian nangg...

5 Comments
Gambar majlis akad nikah Ayu Raudhah

Gambar majlis akad nikah Ayu Raudhah

Sweetnya Ayu Raudhah ni. Kan baik kalau teruskan bertudung. Kalau freehair tak berapa suka nak tengok, seksi! Apapun tahniah kepada mereka, ...

6 Comments
Apakah hamil anggur?

Apakah hamil anggur?

Baru-baru ni, jiran saya, juga member sekerja, seofis dan sekereta telah disahkan pregnant. Suspected twin! Alhamdulillah, kami pun turut tu...

6 Comments
Kehamilan Anggur

Kehamilan Anggur

APABILA seseorang itu disahkan mengandung pastinya bagi yang amat mengingini kelahiran cahayamata akan menyambut berita itu dengan perasaan ...

0 Comments
Sms - gayut - pasal ape ek?

Sms - gayut - pasal ape ek?

Hai. Saya baru kembali bertugas hari ni setelah 3 hari berada di Melaka. Pergi Melaka sebab ada meeting. Meeting pegawai sukan, yang ma...

5 Comments
Kangen

Kangen

  Kangen? Apa itu kangen? Kangen itu RINDU Ya! Saya kangen ini budak Malam ni Ibu balik k Iman Madihah 3 bulan Masa ni Iman baru...

2 Comments
NIZAMIR

NIZAMIR

mim ya ra = MIR MIR ialah nama panggilan saya di kalangan member-member rapat semasa di U Dan sampai sekarang nama tu terus melekat di ka...

2 Comments
Melaka lagi

Melaka lagi

Hari ni sampai hari Khamis saya akan bermesyuarat di Melaka Melaka lagi...? Dah ler naik 'belon merah', pastu kena naik bas lagi ...

4 Comments
Makan-makan cake

Makan-makan cake

Semalam balik dari main bowling, kitorang makan-makan di rumah baru. Mula-mula plan nak makan kat Oriental Kitchen tapi tak jadi. So prose...

4 Comments