Rabu, November 24

Saya bukan seperti dulu!

Oh, ini entri saya yang ke-2.
Saya baru jer habis jaga exam, so dah free.


Kadang-kadang kan saya hairan jugak, orang boleh publish lebih dari 1 entri dalam sehari.
Diorang ni takde kerja ke asyik nak update entri jer?
Ker diorang dah siap taip banyak-banyak entri kemudian auto-publish?
Kalau saya buat yang auto-publish pun cuma entri yang saya copy-paste jer.


Hmmm... camne ek?


Kalau saya di umah, lagilah saya takkan update.
Kalau kat ofis, ada masa jer baru leh nak mengarang.


Saya masih memikirkan ni.
Ye lah, saya bukan blogger tegar.
Saya bukan seperti dulu lagi.


Catat Ulasan