Jumaat, November 12

Mencari idea untuk rumah baru

Kunci rumah dah dapat.
So sekarang masa untuk mencari perabot dan kabinet yang sesuai.
Konsep?
Modern design, of course.
Bersesuaian dengan rumah kami yang tidak terlalu besar.
Tema warna masih dipertimbangkan lagi.
Kalau boleh nak merah dan hitam.
Tapi tak confirm lagi.

Lepas tu nak cari idea untuk kabinet dapur.
Pun nak yang simple dan praktikal.
Kalau boleh lebih kurang macam gambar kat bawah ni.
Tema putih so nampak bersih.



Kalau mampu, nak buat macam ni jugak, takde la nampak berselerak dapur.
Kalau lah Kuhing ni ada Ikea.
Semuanya DIY.
Best.


Kalaulah semua yang kita impikan menjadi kenyataan.
Bahagianya...

Nanti nak study lagi kat sini Senihias.com



Catat Ulasan