Isnin, November 22

Kenapa menyepi ni?

Wow wow wow!
Rupanya dah hampir seminggu saya tak update blog ni.
Sibuk sangat ke?
Jap.. nak ingat balik apa yang saya dah buat minggu lepas.

Oh,ya!
Rabu tu hari raya haji.
Padan ler tak online pun.
Gambar pun takde amik.
1 ni jer yang ada.
Tu pun guna BB jek.


Kenapa takde mood?
Saket gigi!
Adui!

Hari Khamis.
Aha... memang sebok.
Dok siapkan proposal dan menguruskan permohonan LPO.
Lepas tu petang ada meeting ALK 2010.
Patut la takde mengadap lappy.

Hari Jumaat.
MC cabut gigi.
Cukup la sekali tu jer merasa sakit gigi.
Lepas on antibiotik, dah tak sakit terus cabut hari tu.

Sabtu, Ahad.
Kenduri dan kenduri.

2x hujung minggu dah bermalam di umah baru.
Walaupun belum bergrill dan kosong!
Ah, tak sabarnya!


Catat Ulasan