Rabu, November 24

Banyak benda nak dishare tapi...

Bila bukak jer Blogger Dashboard, tangan terus kaku, terus taktau nak mula dari mana, nak cerita part mana. Terkena sumpahan agaknya.

Nak bloghopping pun malas. Mungkin banyak kerja jugak kot. Tak larat nak fikir bab kerja so bila balik umah memang tak pandang pun Mozilla, cuma FB jer lah, tu pun guna cik BB, kalau takde cik BB, malas jugak la kot nak online. Baik layan Iman Madihah jer.

Sekarang memang tengah musim final exam. Entahlah tak sabar nak habiskan semester ni. Taktau sem depan macam mana. Rasa nak resign 1 post tu pun ada jugak. Entahlah....



Catat Ulasan