Pages

Oh, si dia amat cemburu!

Oh, si dia amat cemburu!

Dia semakin cemburu Kadang-kadang aku rimas Kadang-kadang aku letih Dan semakin letih Mengejar dan terus dicemburui Kadang-kadang a...

0 Comments
Pimp My Header by Encik FnF

Pimp My Header by Encik FnF

Wow wee... nampak tak? Nampak tak? Terima kasih Encik FnF sebab design header kat atas tu tanpa caj. Hehehe. Adalah 2-3 minggu jugak sa...

11 Comments
Kerna terbiasa

Kerna terbiasa

Ala,  pepatah pun ada mengatakan, alah bisa, tegal biasa.. Kerna dah terbiasa, bila nak cuba sesuatu yang baru pun kekok Biasalah manusia ...

2 Comments
Pengorbanan seorang Ayah

Pengorbanan seorang Ayah

Bagus tak bagus punya isteri? Suami disuruh cuti, sebab anak demam. Haa.. aku lah tu. Sedih tau. Nasib baiklah Encik Suami jenis yang ...

7 Comments
Panas! Panas! Entri ke-500

Panas! Panas! Entri ke-500

Well, marek lagik aku dah madah, nektok aku tengah mode final exam untuk amali. Ari tok ari ke-4. Pagi tok, awal-awal pagi agik, aku dah...

8 Comments
Saya bukan seperti dulu!

Saya bukan seperti dulu!

Oh, ini entri saya yang ke-2. Saya baru jer habis jaga exam, so dah free. Kadang-kadang kan saya hairan jugak, orang boleh publish lebih...

7 Comments
Banyak benda nak dishare tapi...

Banyak benda nak dishare tapi...

Bila bukak jer Blogger Dashboard, tangan terus kaku, terus taktau nak mula dari mana, nak cerita part mana. Terkena sumpahan agaknya. Nak b...

0 Comments
Kenapa menyepi ni?

Kenapa menyepi ni?

Wow wow wow! Rupanya dah hampir seminggu saya tak update blog ni. Sibuk sangat ke? Jap.. nak ingat balik apa yang saya dah buat minggu le...

1 Comments
Bukan mudah nak menjadi jurugambar profesional 3

Bukan mudah nak menjadi jurugambar profesional 3

Hai Auntie-auntie dan Uncle, Pernah  tak Ibu cerita Iman pergi photoshoot untuk baby contest hari tu? Hmm... Ibu cerita kat sini. Hari ...

7 Comments
Mencari idea untuk rumah baru

Mencari idea untuk rumah baru

Kunci rumah dah dapat. So sekarang masa untuk mencari perabot dan kabinet yang sesuai. Konsep? Modern design, of course. Bersesuaian den...

6 Comments
Sifat bagi orang yang lahir bulan Ogos

Sifat bagi orang yang lahir bulan Ogos

Siapa yang lahir bulan Ogos, angkat tangan! Berikut ialah kajian sifat bagi orang yang lahir bulan Ogos. Yang telah dijalankan oleh Yang B...

6 Comments
10 Jenis Sayuran Terbaik Untuk Dimakan

10 Jenis Sayuran Terbaik Untuk Dimakan

Sharing is caring, ya kawan-kawan. Kita hidup bukan untuk makan, tapi makan untuk hidup. So make sure apa yang kita makan tidak memudaratkan...

1 Comments
Cinta Ada - Jaclyn Victor/Sheila Majid/Karen Kong

Cinta Ada - Jaclyn Victor/Sheila Majid/Karen Kong

Halwa telinga di pagi hari Khamis. 2 hari ni macam ketagih jer dengar suara Sheila Majid.

0 Comments
Manusia mudah lupa sehingga menyakiti diri

Manusia mudah lupa sehingga menyakiti diri

Kadang-kadang bila terlalu gembira Manusia akan mudah lupa Kadang-kadang bila terlalu leka Manusia juga mudah lupa Kadang-kadang ingin...

5 Comments
Wali Band - Cari Jodoh

Wali Band - Cari Jodoh

Lagu yang agak humor dan catchy. Enjoy bila karaoke lagu ni bersama Mr Hubby.

2 Comments
Dia by Sheila Majid

Dia by Sheila Majid

Alahai sweetnya suara Sheila Majid untuk santapan di awal pagi ni.

2 Comments
Home Sweet Home version 3

Home Sweet Home version 3

Ingat entri Muka ada senyum, hati ada taman ni tak? Nak tau tak kenapa? Ni lah jawapannya...     Kami baru jer dapat kunci ...

12 Comments
Bayi Songsang

Bayi Songsang

Pada kali ini saya ingin berkongsikan tentang info bayi songsang. Sewaktu saya masih muda remaja dahulu, apabila terdengar sahaja cerita m...

2 Comments
Bukan mudah nak menjadi jurugambar profesional 2

Bukan mudah nak menjadi jurugambar profesional 2

Semalam Ibu pakaikan Iman baju cantik. Ibu cakap nak bawak Iman pergi photoshoot. Mula² Iman tak tau apa itu photoshoot. Rupa-rupanya amb...

8 Comments
Diari Penang 2

Diari Penang 2

29 Oktober 2010 Kami 3 beranak selamat chech-in di Grand Continental Hotel, Penang Masa check-in Iman Madihah dah tido dah, dalam cab lag...

4 Comments