Rabu, Oktober 27

25 perkara tentang Ibu Iman

Sila baca arahan tag:
Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person that tagged you.
If I tagged you, it's because I want to know more about you.


Saya dah lama benor dah tak jawab tag.
Sementara ada masa ni saya nak jawab tag daripada Amni ni.





Ini jawapan kepada tag '25 perkara':


  1. Nama sebenar Ibu Iman seperti dalam kad pengenalan ialah Mira Faizura
  2. Menjadi isteri yang sah kepada Abdul Nizam pada 13 Disember 2008
  3. Berkahwin pada usia 27 tahun
  4. Mendapat puteri sulung yang diberi nama Iman Madihah pada 30 Oktober 2009
  5. Melahirkan Iman Madihah secara c-section (elective LSCS kerana kedudukan baby songsang)
  6. Seorang pegawai kerajaan, iaitu tenaga pengajar di Kolej Komuniti
  7. Berasal dan menetap di Kuching
  8. Anak sulung daripada 6 orang adik beradik
  9. Berkulit sangat cerah daripada biasa, orang selalu cakap putih mayat
  10. Memiliki Kelisa biru
  11. Disyaki menghidap psoriasis
  12. Suka tomyam
  13. Pencinta keju
  14. Boleh hidup tanpa TV
  15. Tak pandai mekap
  16. Benci asap rokok
  17. Penggemar handbag
  18. Tak minum kopi
  19. Pencinta merah
  20. Suka memasak
  21. Mempunyai niat untuk membuka bisnes catering
  22. Mudah mesra dan menyesuaikan diri
  23. Penagih tegar coklat Cadbury
  24. Tak pandai makan tempoyak
  25. Nickname pertama di alam maya ialah nagacute

Dah cukup 25 dah
Kalau ada soalan lagi, sila klik Comment dan ajukan soalan
Insya Allah akan dijawab selagi mampu menjawab


Sekarang nak tag kepada siapa?

  1. Amni
  2. Cha @ Ummi Cik Oni
  3. Nyza @ Mama Nabihah
  4. Fieza
  5. Vivi Mrs Nurulazmi
  6. Kak Siti @ Mama Fiyan
  7. Mem Rini
  8. Mbok Ema
  9. Cikgu BB Laura
  10. Vivian @ BSI
  11. Ztie
  12. Kak Eida  @ Mama Danish
  13. Ngegeh Babe
  14. Kaljis
  15. FnF @ Audio
  16. .
  17. .
  18. .
  19. .
  20. .
  21. .
  22. .
  23. .
  24. .
  25. .

Dan sesiapa jua yang nak menjawab tag ni.
Dah taktau dah nak tag sesiapa.
Maklum lah suka jadi silent reader jer, jarang nak komen.
Tak berapa nak bertegur-sapa di blog, takkan nak tag pulak.


Hmmm...
Apabila ketandusan idea nak mengupdate, ok jugak jawab tag kan?

Sila silalah menjawab k.

Terima kasih




Catat Ulasan