Pages

Kegagoan

Kegagoan

Ooo kawan-kawan, Nang gago lah rasa minggu tok. Hari Isnin jak sikda kelas. Selasa, Rabu, kelas dari pagi sampei petang. Ganti kelas. N...

0 Comments
Kerna Kasih Kita, kasih seorang Ibu

Kerna Kasih Kita, kasih seorang Ibu

Sungguh! Saya amat tersentuh membaca blog Ibu kepada Adik Rayyan Ariff ni. Sungguh! Mungkin kerana naluri seorang Ibu. Semoga Allah mem...

2 Comments
Wonder Pets,  Ini Siwius!

Wonder Pets, Ini Siwius!

Rancangan TV yang menjadi kegemaran semasa berpantang bulan 11 & 12 tahun lepas. Yeaaaaa.... Wonderpets!!! Antara trademark yang se...

1 Comments
Pengakuan Ikhlas Seorang Wanita

Pengakuan Ikhlas Seorang Wanita

Sebenarnya kawan-kawan.. Kamek sik pandei bermekap Teringin juak rasa nak pergi kerja dengan muka bermekap Tapi... Sedih dan ikhlasnya k...

6 Comments
Black Circle

Black Circle

Ketua Program: Ko perasan sik semua lecturer IT mesti makei spec. Ibu Iman: Sik, aku sik. (Ketua Program diam) Aok, nang menar, I'm n...

7 Comments
Gelagat si kecil

Gelagat si kecil

Suka sangat gelagat Iman semasa berziarah di umah saudara nan sorang nih. Mula-mula sampai tu dia langusng tak hiraukan sesiapa. Dia asyik...

1 Comments
Anak Dara Ibu

Anak Dara Ibu

Anak dara Ibu dah membesar. Sekarang rasa menyesal lak beli baju saiz 1T untuk dia. Semuanya ngam-ngam. Mesti tak lama pakai. Baju ni...

3 Comments
Nama samaran

Nama samaran

Dolok masa mula-mula berkecimpung di alam maya tok, rami sik tauk aku tok rempuan. Gara-gara nickname yang aku pakei. Sampei rami juak lah...

0 Comments
Diari Syawal 1431

Diari Syawal 1431

Syawal 1 Bersalaman di Sukmaville then ke umah mentua then baruk ke umah nenek. Lepas solat Jumaat baruk ke umah mentua agik. Syawal 2 B...

3 Comments
Salam Aidil Fitri

Salam Aidil Fitri

Masih belum terlewat lagi rasanya untuk kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada follower blog mimyara dan juga sile...

0 Comments
Mood bekerja belum kembali

Mood bekerja belum kembali

Saya di Teluk Intan. Masuk jer kerja terus kena attend meeting. Di Teluk Intan pulak tu. Kerja kerja kerja. Mood raya masih on lagi. Ta...

4 Comments
Iklan Aidilfitri TV3 2010

Iklan Aidilfitri TV3 2010

Entah idea sape lah buat iklan nih. Nasib baik dah dibanned.

4 Comments
Iman 10 bulan

Iman 10 bulan

30 Ogos tek genap Iman Madihah 10 bulan. Beratnya 9.1 kg Sik tauk besar kah sik, tapi urang rami madah nya besar. Bagi kamek orang di uma...

14 Comments
Muka ada senyum

Muka ada senyum

Yes. Ari tok last keja Esok dah boleh melapis kueh. Yeay! Harus lah muka ada senyum ari tok. Yes. Hari nih last kerja. Besok dah b...

2 Comments