Jumaat, Ogos 6

Esok Sabtu!

Tak sabarnya menanti kehadiran Sabtu.
Nak berfoya-foya bersama suami dan anak tercinta.
Plan weekend ni nak beli baby chair untuk Iman.
Minggu depan dah puasa, susah la masa berbuka takde sape nak baby-sit Iman.

Selain chocolate cheese SR, chocolate fudge Taka ni pun favourite saya jugak. Yummy...

Saya dan anakanda saya.

Tak sukanya kelas petang Jumaat!
Takpe, saya isytiharkan dengan budak hari Jumaat hari kuiz.
Kalau tak, mesti adanya yang ponteng.

Sabar.... tinggal beberapa jam lagi nak punch out.


Catat Ulasan