Jumaat, Julai 23

Perang 1

Kalau betul nak berperang, aku tak kisah.
Aku tak rugi apa-apa pun kalau kau nak berperang dengan aku.

Dari segi seniority, aku lagi senior.
So banyak benda aku dah belajar.
Aku tak malu nak belajar.
Even dengan orang bawahan pun aku tak kisah.
Walaupun gred rendah dari aku tapi dah memang mereka lebih banyak pengalaman.
Itu tak salah kan?

Kau?
Baru buat sedikit benda dah terasa bodoh sombong nak mintak guide dari orang lain.
Kau pandai sangat buat kerja kan?
Buat lah.

Kau jadilah anak kesayangan bos yang tak digemari ramai tu.
Iman tak kisah.
Bos dengan kau pun 2 x 5.

Aku takkan peduli dengan kau.
Kalau kau ada rasa tanggungjawab, kau teruskan usaha kau dulu tu.

Jangan kerana ex-Boss dah tak wujud di sini.
Semua kerja kau tak buat.


Argh! Meluat.


Catat Ulasan