Ahad, Julai 11

Mencari kelainan untuk si kecil

Kredit to Nafyda

Cantik tak kasut ni?
Saya plan nak beli 1 untuk Iman Madihah.
Tapi yang ni kena booking dulu.
Tapi mak saya cakap terlalu awal nak beli kasut raya Iman Madihah.
Tapi kalau tak beli sekarang nanti habis pulak kasut ni.
Memang lah tak lawa sangat tapi saya suka.
Sebab?
Sebab unik.
Ala² retro gitu.
Lepas tu saya nak Iman pakai dress warna hitam.
Mesti vouge Iman Madihah nanti.
Saya suka sangat dressing anak Sharifah Shahira masa ABH dulu.
Wahhh... masih ingat tu sampai sekarang.
Saya nak Iman Madihah pakai macam tu la.
Takpe, usaha tanga kejayaan kan Iman.
Ibu mesti kena selalu usha² kat blog shoping online.
Pernah jumpa dress warna hitam tapi tak berkenan pulak.
Bestnya dapat anak perempuan.
Saya jadi perunding fesyen tak berbayar untuk anak sendiri pulak.
Hehe.

Mencari kelainan?

Ya. My favourite dress, polka dot warna coklat. Suka sangat. Nampak matured pulak.

My favourite pose. Capture the moment.

Iman Madihah saya comel sebab dia selalu pose buat muka serius & garang. Itu yang membuatkan Iman Madihah comel semacam daripada baby² lain. Ini saya quote daripada seorang kawan saya, yang dah ada 2 orang anak. Bukan saya yang cakap.

Kalau orang nak cakap saya perasan anak saya comel, itu terpulang lah. Tapi bagi saya anak yang saya kandung 39 minggu memang comel, memang tetap saya sayang. Saya rasa semua ibu pun akan berperasaan macam saya. Siapalah yang tak saya darah daging sendiri. Hmm...


Catat Ulasan