Pages

Sila duduk diam-diam

Sila duduk diam-diam

Jahatnya Ibu. DIsebabkan Iman yang semakin meliar bila di dalam kereta. Nampak jer offer yang best, Ibu dan Ayah terus angkat 1 untuk Iman...

4 Comments
Bukan mudah nak menjadi jurugambar profesional

Bukan mudah nak menjadi jurugambar profesional

Hari tu Iman pergi sesi photoshoot .di Emart Matang. Dengan setiap pembelian produk Johnson & Johnson, baby akan dapat free photoshoot....

6 Comments
Singgahsana Merah Hitam

Singgahsana Merah Hitam

Pilihan warna tema yang berani. Kerusi trend zaman kini. Ilham sentuhan Santubong Bridal. Bestnya kalau saya dan dia duduk di atas kerusi...

0 Comments
Kachewa

Kachewa

Musim puasa dah hampir tiba. Bermakna raya pun dekat. Makanya baju pun mesti akan bertambah. Baju-baju lama mesti di-5S-kan sekarang. Ka...

1 Comments
Jalan-Jalan-Jalan

Jalan-Jalan-Jalan

Tadi member cakap ada promosi Air Asia. Travel period pada tahun depan. Terus kepala fikir nak bawak Iman pergi Langkawi. Langkawi lagi? ...

2 Comments
Perang 1

Perang 1

Kalau betul nak berperang, aku tak kisah. Aku tak rugi apa-apa pun kalau kau nak berperang dengan aku. Dari segi seniority, aku lagi seni...

3 Comments
Perang bermula

Perang bermula

22 Julai 2010 Dia telah mengisytiharkan perang. Titik.

5 Comments
Wow.. politik di ofis ku

Wow.. politik di ofis ku

Dulu kami berapa kerat je Aman damai takde sengketa Sekarang bila dah makin ramai Ada je yang tak kena Yang tak tahan tu ada sesetengah ...

9 Comments
Dilemma Ibu Bekerja

Dilemma Ibu Bekerja

Adik Ibu dah report duty minggu lepas. So dah takde orang nak jaga Iman sekarang. Iman sekarang dok umah nenek Ibu, merangkap moyang kepad...

8 Comments
Rahsia Anak Pintar

Rahsia Anak Pintar

BUKAN sedikit ibu bapa yang mengidamkan anak seperti Sufiah Yusof, 24, yang memasuki universiti pada usia 13 tahun dan Adi Putra Abdul Gha...

5 Comments
Isnin, Minggu baru, Semester baru

Isnin, Minggu baru, Semester baru

19 Julai 2010 Hari Isnin, minggu baru di semester baru Perkara pertama yang saya buat hari ni, daftar modul yang diajar dalam sistem Sel...

8 Comments
Another advance gift for birthday?

Another advance gift for birthday?

Ehem.. ehem.. Saya dah dapat hadiah untuk birthday. Birthday yang ke? *Tettt* Tapi tarikh lahirnya 2 Ogos nanti. Awal kan? Dah 2x ...

8 Comments
Gaun lagi

Gaun lagi

Entah kenapa sekarang saya gila tengok baju gaun untuk Iman. First time beraya dengan anak perempuan ler katakan.  Kredit to Gegirlboboy ...

6 Comments
Jangan Lupa Jadi Isteri Setelah Bergelar Ibu

Jangan Lupa Jadi Isteri Setelah Bergelar Ibu

Menurut Dato’ Dr Hj Mohd Fadzilah Kamsah kebanyakkan lelaki yang berumahtangga mahukan seorang isteri . Suami tidak peduli samada isterin...

6 Comments
Pendaftaran pelajar baru

Pendaftaran pelajar baru

Hari ni pendaftaran pelajar baru bagi semester baru. Hopefully semuanya berjalan lancar semester ni. Amin.

0 Comments
Retro style

Retro style

Baju polka dot ala-ala retro. Ada hair band lagi tu. Ok tak?

5 Comments
ESQ165 haram?

ESQ165 haram?

Bagi yang pernah membeli dan membaca Mingguan Wanita, kolum ESQ bukanlah satu yang asing bagi anda. Tapi, baru² ni isu ESQ menjadi 1 topik p...

4 Comments
Mencari kelainan untuk si kecil

Mencari kelainan untuk si kecil

Kredit to Nafyda Cantik tak kasut ni? Saya plan nak beli 1 untuk Iman Madihah. Tapi yang ni kena booking dulu. Tapi mak saya cakap terla...

1 Comments
Give Away I Love You

Give Away I Love You

Saya suka Iman Madihah posing macam ni. Comel, macam ulat rimau yang kesejukan. Gambar ni diambil minggu lepas, masa saya dan famili chec...

13 Comments
Macaroni goreng versi Ibu Iman

Macaroni goreng versi Ibu Iman

Kerana ketandusan idea, tak tau nak masak apa malam tadi. Inilah hasilnya, macaroni goreng versi Ibu Iman. Macaroni Goreng Bahan-bahan...

2 Comments