Khamis, Jun 10

Social Networking

Psst.. ko nak tau tak? Blogspot pun dah diblok jugak jap tadi... (cakap cam berbisik)... macam FB. Reason adalah kerana 'social networking'. Pastu aku gi ngadu kat Ketua Program. Ye la.. sebabnya takleh nak masuk sistem IDMS, ye la host untuk IDBMS.NET tu blogspot.Takleh nak login kat main page camne nak key in markah bla bla bla.

Kalo ye pun, jangan ler dengki sampai macam tu sekali. Hihihi. Aku bukannya blogging pasal 'office politic'. Aku blogging kisah hidup aku jer. Nama pun dah 'Ceritera Ayah, Ibu dan Iman. Kan Iman kan?

Semasa melawat rumah baru kami. Dah nak siap dah, tinggal nak cat jer lagi. Pasni kalo developer dah kunci pintu, takleh lah nak masuk lagi, kena tunggu penyerahan kunci ler pulak.

Lihatlah wajah serius anak daraku yang tidak berperasaan ini. Hehehe

 Masih luas dan kosong. Bercakap pun berdengung.

post signature
Catat Ulasan