Isnin, Jun 21

Rasa macam best

Saya suka bloghopping dari satu blog ke satu blog.
Memang banyak isu yang saya baca pabila melompat-lompat dari satu blog ke satu blog.
Macam biasalah, banyak orang banyak lah ragam.
Seronok, kadang-kadang sedih, kadang geram.
Kadang-kadang meluat.

Kenapa meluat?
Sila jawab sendiri dalam hati.

Tapi saya akan tolong jawabkan untuk diri saya sendiri.
Di sini, ya, saya akan menaip, di blog saya ini.

Ada blogger suka syok sendiri.
Saya suka baca.
Sebab blogger ni ingat dia ramai peminat.
Dia suka.
Saya layankan ajer.
Memang ramai follower pun.
Tapi isu takdelah best sangat pun.
Bukan ulasan tentang isu semasa.
Atau gosip artis.
Cuma cerita aktiviti seharian dia.
Tapi yang tak tahannya tu lah.
Macam syok sendiri.
Takpe, itu blog dia kan.
Nanti dia akan tulis kat blog, kalau tak suka baca, sila tekan butang X.
Ya, ya, memang blog dia, itu hak dia.
Tapi ini hak saya sebagai pembaca dan follower.
Kalau terbaca di sini, sila jangan marah saya ya.

Sebenarnya kan.
Dari dulu lagi saya mengelak untuk menghasilkan 1 entri syok sendiri.
Tapi kadang-kadang sekarang saya telah dapat merasakan.
Saya juga telah hampir terjerumus ke lembah syok sendiri, bila berblog.
Mungkin sebab idea yang bernas nak mula pupus agaknya.
Idea, idea, datanglah.
Datanglah, kembalilah padaku.

Bagaimana agaknya entri yang syok sendiri?
Takpelah, biar saya seorang je yang tau.
Tak baik mengaibkan blog orang kan?
Macamlah entri saya di sini sempurna sangat.

Kalau pedas, tak suka baca, silakan klik 'X' di penjuru kanan.
Di sebelah atas tu.
Sila, sila. Saya minta maaf.


Catat Ulasan