Selasa, Jun 22

Double A Lucky Draw Contest

Well, lama jugak dah tak join contest.
Tadi saya buat kunjungan balas ke blog Azreen ni.
Seorang Sabahan blogger.
Dan saya sangat suka info di blognya.

Syarat untuk contest ini.
Lelaki kena follow blog Azreen, perempuan kena follow blog Aleng.
Tapi saya dah follow ke2-2nya.
2-2 pun nice. Saya suka.
Menambahkan bahan bacaan di kala takde kerja macam ni.

So kalau ada di kalangan anda yang nak join, silalah menjenguk ke blog yang berkenaan k.
Tarikh tutup adalah pada 12 Julai 2010.
Sempat lagi tu.
Apalagi..


Catat Ulasan