Pages

Contest Ibu bersama si comel

Ibu Iman dah kena tag.
So kena juga la masuk contest ni.
Kalau tak, nanti dicop dahi tak sporting pulak.
Tapi, takpe, banyak faedah kalau join.
Menambahkan teman-teman blogger sekalian alam.

Tadaa.. here we go.
Saya copy-paste jer entri untuk join contest ni.
Contest apa?
Contest bersama si comel, dianjurkan oleh mamaRina aka mrsBifa.


1- contest ni terbuka untuk semua peringkat umur....

2- mesti jadi my follower...tapiiii untuk 2 blog..
a) ~my lovelly life~
b) ~bIFA'S collezion~

3- wat 1 entry khas utk join contest ni, copy paste banner rasmi tu, pastu link kan terus ke sini yer...

4- 1 penyertaan, 1 pic sajer ok...no over2 pcs..nnt byk2 kite jadi miong nk pilih..

5- gambar mestila bersama si comel..mcm gambar kite kat atas 2...
xkisahla..adik ke, jiran ke, pinjam ank sesape pun..hehehe..janji chummmelll...


So inilah gambar yang dipertaruhkan.
Bersama Iman Madihah yang tengah ngantuk time nih.
Tengok muka dia pun serius macam nak makan orang.
Serius pun tapi tetap comel di mata Ibu.


6- senang bukan??? n 1 more thing!!! jangan lupe tag rakan anda sekurang2nyer 3orang..
make sure la ye org yg anda tag 2 tau yg die telah ditag...hehehe...
wokehh????
 
Mereka yang bertuah ialah:
(Gambar dengan sapa-sapa pun boleh, janji si kecil yang comel)

Senang jer kan syarat2 die?? ape lg..mai ler joinn.....
hadiah 2pcs clothes from bIFA'S collezion

knape sampai 2pcs?? sbb u'all kne jadi follower utk 2blog..
my lovelly life
bIFA'S collezion

mudah sajer.....tarikh penyertaan tamat pada 30 june 2010...so,cpt2la yer...

 p.s: Maaf sebab main copy-paste jer sebab kesuntukan masa

Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

6 comments:

IMAN'S UMI said...

Betul, serius pn maintain comel...gudluck ye Iman Madihah

Ibu Iman said...

hehehe... tq Umi Iman... :)

Beautiful Stranger said...

yah..kenak juak...adeh..anak sapa mok dirembat tok..jap..

Ibu Iman said...

rempat jak anak sapa2... hehehe

Anonymous said...

Νеat blog! Is уour theme custom made
or did you downloaԁ it from ѕomewhere? A theme like yours ωіth a few simple adjustements would
гeally make my blοg shinе. Pleаsе let me knoω where
you got your theme. Appreciate it
My website - pcherstellen.nl

Anonymous said...

I'd like to thank you for the efforts you have put in penning this website. I'm
hoping to view the sаme hіgh-grade blog postѕ
by you in the future as well. In truth, youг сreative wгіting
abіlitiеs has motivаted me to get my vеry own blog now ;)

Visit mу site: toys