Pages

Contest Ibu bersama si comel

Contest Ibu bersama si comel

Ibu Iman dah kena tag. So kena juga la masuk contest ni. Kalau tak, nanti dicop dahi tak sporting pulak. Tapi, takpe, banyak faedah kalau jo...

6 Comments
8 bulan dah rupanya...

8 bulan dah rupanya...

Hari ini dan semalam saya bercuti. Orang lain semua dok cuti panjang. Saya? Cuti 2 hari jer. Nak save cuti untuk hujung tahun konon. Bak...

7 Comments
Strawberry Hemangioma

Strawberry Hemangioma

SECARA umum, tanda lahir pada bayi yang baru dilahirkan bukan masalah besar. Ia jarang berlaku tetapi mungkin mengejutkan ibu bapa yang sel...

3 Comments
Menangani Anak Hiperaktif

Menangani Anak Hiperaktif

Anak hiperaktif seringkali dikaitkan dengan anak yang tak reti duduk diam. Ianya merungsingkan ibu bapa khususnya golongan ibu. Ibu bapa ya...

3 Comments
Memasang button 'LIKE' seperti di FB di Blogspot

Memasang button 'LIKE' seperti di FB di Blogspot

Seronoknya bila boleh klik-klik button LIKE di entri kalau malas nak komen kan? Macam tu lah yang saya selalu amalkan di FB kalau malas nak...

12 Comments
Double A Lucky Draw Contest

Double A Lucky Draw Contest

Well, lama jugak dah tak join contest. Tadi saya buat kunjungan balas ke blog Azreen ni. Seorang Sabahan blogger. Dan saya sangat suka i...

1 Comments
Sushi King Tak Halal..?

Sushi King Tak Halal..?

Sejak saya kenal dia, saya suka mencuba. Mencuba makanan baru. Makanan jer tau. Sucikan kepala anda okeh. Grrr... Aktiviti kami di hu...

5 Comments
Sayang semuanya

Sayang semuanya

Anda sayang suami anda? Takpe, sila jawab dalam hati jer. Saya bukan mahukan jawapan anda sekarang. Kenapa anda sayang suami anda? Oh...

1 Comments
Rasa macam best

Rasa macam best

Saya suka bloghopping dari satu blog ke satu blog. Memang banyak isu yang saya baca pabila melompat-lompat dari satu blog ke satu blog. Ma...

4 Comments
Teruskanlah..

Teruskanlah..

Sejak 13 Disember 2008, bermulalah kehidupan saya sebagai seorang isteri. Status CIK juga telah bertukar kepada PUAN. Selepas kelahiran Im...

1 Comments
Bebel dan bebel

Bebel dan bebel

Biasalah, time-time macam ni FB dah kena block, so ni lah masanya nak update blog. Sib baik ler saya memang dah ada blog, ada la jugak kerja...

2 Comments
Pesanan buat para suami

Pesanan buat para suami

Saya telah melayari web ini secara tidak sengaja dan mendapati web ini  adalah sangatlah berguna. Makanya di sini saya ini berkongsi dengan...

7 Comments
Kch - KL - Aloq Staq - Sg Petani

Kch - KL - Aloq Staq - Sg Petani

Saya berada di Cinta Sayang Beach Resort sekarang. Menghadiri bengkel sampai hari Isnin. Rindunya kat Iman saya dan juga semestinya rindu ka...

1 Comments
Social Networking

Social Networking

Psst.. ko nak tau tak? Blogspot pun dah diblok jugak jap tadi... (cakap cam berbisik) ... macam FB. Reason adalah kerana ' social networ...

1 Comments
Iman Madihah = 7 bulan

Iman Madihah = 7 bulan

Pejam, celik, pejam, celik... Iman Madihah dah 7 bulan. Alhamdulillah. Dah terer meniarap, merangkak belum, cuma pandai nak angkat-angkat...

3 Comments
On - Off

On - Off

Makluman utk semua Kakitangan KKMG: Mulai 7 Jun 2010, akses terhadap laman-laman web sosial akan DIBUKA/DITUTUP pada waktu-waktu seperti ...

2 Comments