Isnin, Mei 17

Day-5

Sekarang parents takde kat umah. Umah sangatlah sunyi, walaupun baru 4 orang takde kat umah. Dah terbiasa dengan kebisingan sejak dari lahir lagi, Iman sekarang memang susah nak kena tinggal. Sana-sini kena dukung dia. Kalo ditinggal sorang-sorang confirm nangis. Kena ada at least sorang yang entertain dia. Anak Ibu ni. Orang ramai suka, orang takde, takut.

Day 5. Ibu MC sejak ari Khamis ari tu.  Ari ni still tak keje tapi cam malas nak ke klinik, rasanya apply cuti rehat jer. Mata masih merah sikit-sikit. Masih boleh menyebarkan virus. Sejak Ibu tak keje Iman dok ngulat Ibu jer siang-malam. Kalo gelisah sikit tau la mesti nak mengulat. Mulut  plak dah makin bising. Tak tau apa yang dia bebelkan tapi still, tetap, cute. Ibu suka. Mesti tak larat  nak layan Iman bila dia mula nak belajar bercakap nanti.

Akibat tak larat mengejar Iman di dapur, Usu telah mengikat walker Iman.


post signature
Catat Ulasan