Pages

Ketakpuasan Hati

Ketakpuasan Hati

Dalam hati tok nang rasa sik puas lah, geram, tapi sik tauk sine gik nak mengadu. Mun urang lain boleh berkira bila diassign dengan sigek-si...

3 Comments
Lazititis

Lazititis

Kadang-kadang idea banyak tapi utak malas nak nyusun ayat, makanya sekda entri baru yang dapat diupdate. Kerja banyak, tapi malas lah nak mi...

2 Comments
Ceria

Ceria

Yuhuuuu...! Sekarang saya berblogging dari lab, ganti member yang ada function kat luar, so masuk kelas die untuk amali kemahiran mendengar....

8 Comments
Minggu Yang Baru

Minggu Yang Baru

Setelah seminggu bercuti, ari nih aku kembali menjalankan rutin 8 to 5 seperti biasa. Hari ni memang tak prepare langsung nak mengajar, prep...

3 Comments
Jiwa Kacau

Jiwa Kacau

Tajuk gempaq eh. Jiwa kacau. Kenak? Sapa yang ngaco? Hmmm... Kitak orang ada fesbuk? - Ada?  Ada blog? - Ada yang ada, ada yang sik da....

0 Comments
Yang Terbaik

Yang Terbaik

Princess Ibu dah tido. Rasa macam magic jer sebab Iman tido awal malam ni. Selalunya pukul 12-1 barulah mata Iman macam garfield. Baru kelet...

2 Comments
Kempen Kami Prihatin

Kempen Kami Prihatin

Sekiranya anda rasa anda seorang blogger yang prihatin, tampal banner ni kat sidebar blog masing-masing. Jemput kawan-kawan anda untuk tur...

1 Comments
Kisah sedih baby Hana

Kisah sedih baby Hana

Lagi kisah sedih seorang ibu. Demi kasih seorang ibu terhadap anak yang dikandung selama 9 bulan, seorang ibu memohon belas daripada kita se...

1 Comments
JK Publisiti

JK Publisiti

Banner untuk promo konvokesyen. Fishtail Malasnya nak mengadap Firaun. Selagi tak mengadap kerja ni takkan selesai. Lepas mengadap confirm...

0 Comments
Muka Garang Si Kecil Contest

Muka Garang Si Kecil Contest

2nd time Iman join contest yang dianjurkan oleh blogger. Kali ni "Muka Garang Si Kecil Contest" . Iman kalo bergambar memang selal...

3 Comments
Kepak

Kepak

Kepak. Dalam bahasa Serawaknya ialah letih atau tired bahasa omputihnya. Dah. Berik masa kit nak blogging lok. Hari Jumaat jak ada boleh c...

6 Comments
Allah lebih sayangkan dia

Allah lebih sayangkan dia

Sejak menjadi seorang Ibu hati saya memang amat mudah tersentuh. Pernah semasa pantang saya menonton drama tv di mana seorang perempuan yang...

10 Comments
Untukmu Sayang

Untukmu Sayang

Semua ibu-bapa mahukan yang terbaik untuk anak-anak. Saya pun begitu. Saya mengimpikan anak yang solehah, cerdas, sopan-santun, menghormati ...

0 Comments